Antena Meniu Search
x

Un tată şi fiul său de 12 ani au murit înecaţi în râul Trotuş, din Bacău. Tragedie şi în Timiş, acolo unde o fată de 18 ani a plecat la scăldat şi s-a înecat

În încercarea de a se răcori în aceste zile caniculare, tot mai mulţi oameni îşi riscă viaţa intrând să facă o baie în râu. La fel s-a întâmplat şi cu o tânără de 18 ani din judeţul Timiş. 

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 09:25

Vezi și

Fata a intrat în râul Timiş, însă a fost trasă de curenţii puternici. Prietena care o însoţea a fost cea care a dat alarma. La scurt timp mai mulţi pompieri, dar şi un echipaj de scafandri au pornit în căutarea ei. În cele din urmă trupul ei a fost adus la mal, însă în ciuda manevrelor de resuscitare medicii au declarat decesul.

Tragedie şi în judeţul Bacău

Soarta nu a fost mai blândă nici pentru o familie din judeţul Bacău. Un bărbat de 39 de ani şi fiul său de 12 ani s-au înecat în apele râului Trotuş. În cazul lor, nu se ştie exact dacă cei doi erau la la scăldat sau dacă au mers la pescuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un tată şi fiul său de 12 ani au murit înecaţi în râul Trotuş, din Bacău. Tragedie şi în Timiş, acolo unde o fată de 18 ani a plecat la scăldat şi s-a înecat