Antena Meniu Search
x

Video Un tată şi-a dat ultima suflare în faţa soţiei şi a doi dintre cei 12 copii ai săi. Manevra care i-a fost fatală bărbatului de 50 de ani din Suceava

Accident fatal în Suceava pentru un bărbat, tatăl a 12 copii. Victima în vârstă de 50 de ani se afla la volanul unui microbuz, când a fost lovită puternic de o altă maşină şi proiectată în afara şoselei.  Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din comună arată cum acesta întoarce într-un loc nepermis. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 03.11.2022, 13:58

Vezi și

Cele două persoane care se aflau în autoturismul care a intrat în plin îăn respectivul microbuz în momentul în care se efectua manevra de întoarcere, un tânăr de 26 de ani, şofer al autoturismului şi un pasager în vârstă de 22 de ani.

Manevra care i-a fost fatală

În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit şi faptul că acest tânăr de 26 de ani consumase alcool înainte de a urca la volan, avea o alcoolemie de aproape 0.6 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Din păcate, însă, pentru bărbatul de 50 de ani nu s-a mai putut face nimic. Au ajuns la faţa locului echipajele de prim ajutor dar acesta rămăsese încarcerat sub microbuz după ce s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

Din fericire vorbim doar despre un deces. Bărbatul se ducea spre şcoală pentru a-şi lua o parte dintre copii, el fiind tatăl a 12. Chiar în apropierea şcolii s-a întâmplat totul. Soţia sa după ce a fost anunţată a venit la faţa locului şi era împreună cu doi copii şi a văzut cum practic bărbatul îşi dă ultima suflare în mâna medicilor, care încercau să îl resusciteze. Cei de la şcoală au anunţat familia despre întregul accident.

A fost deschis un dosar penal şi continuă cercetările. Bărbatul efectua o manevră de întoarcere într-o zonă unde nu era permisă, iar autoturismul care l-a lovit circula de asemenea cu viteză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Un tată şi-a dat ultima suflare în faţa soţiei şi a doi dintre cei 12 copii ai săi. Manevra care i-a fost fatală bărbatului de 50 de ani din Suceava