Antena Meniu Search
x

Mamă şi copii, terorizaţi de tată. Bărbatul violent a fost prins la uşa fostei soţii, deşi avea ordin de restricţie

Un tată violent din Gorj şi-a bătut constant copiii şi şi-a terozizat soţia. După câţiva ani de coşmar, femeia a divorţat de el. De coşmar, n-a scăpat însă.

Vezi și

Un tată violent din Gorj şi-a bătut constant copiii şi şi-a terozizat soţia. După câţiva ani de coşmar, femeia a divorţat de el. De coşmar, n-a scăpat însă. Individul bea şi îi ameninţă. În luna mai, bărbatul a primit ordin de restricţie pentru şase luni. Nu l-a respectat şi s-a dus peste copii, I-a lovit din nou. Tatăl a ajuns, în cele din urmă, pe mâna poliţiei.

În luna mai, instanţa a decis ca, timp de 6 luni, bărbatul nu mai are voie să se apropie de fosta soţie şi de copiii lor. Dar individul nu a acceptat asta. După câteva pahare cu alcool, şi-a căutat cei doi fii, care erau pe un teren de fotbal, și le-a cerut să meargă cu el. Băieții, de 11 şi 14 ani, au refuzat, iar tatăl i-a luat la bătaie.

Vasile Roibu, șef politie Ţicleni:

Aflat sub inflenţa băuturilor alcoolice şi-a agresat copii minori. Acesta intenţiona să-şi agreseze şi fosta soţie, însă activitatea sa infracţională a fost întreruptă de intervenţia promtă a poliţiştilor.

Femeia povesteşte că individul i-a făcut viaţa un calvar ani de zile.

El cu mine are ce are. Că el voia să ajungă la mine. Le-a spus copiilor că dă cu maşina peste mine şi mă omoară, spune victima.

Bărbatul a fost reţinut, iar acum se află sub control judiciar. În judeţul Gorj se află în monitorizare 26 de astfel de ordine de restricţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Mamă şi copii, terorizaţi de tată. Bărbatul violent a fost prins la uşa fostei soţii, deşi avea ordin de restricţie