Antena Meniu Search
x

Video Un TIR încărcat cu 8 mașini s-a făcut scrum pe autostrada A1, sensul spre Nadlac. Camionul a luat foc în mers

Imagini dramatice surprinse, noaptea trecută, pe auostrada A1, sensul spre Nădlac, după ce un TIR încărcat cu opt autoturisme a luat foc în mers. Vâlvătaia s-a extins rapid la toate mașinile de pe platformă, dar și la capul tractor, astfel că pompierii sosiți la fața locului nu mai putut salva nimic. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.12.2022, 10:52

Vezi și

În jurul orei 1.00, pompierii militari arădeni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la TIR încărcat cu 8 autoturisme, pe autostrada A1, sensul de mers Timișoara-Nădlac. 

"La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la remorca autotrenului și la capul tractor. În urma flăcărilor autotrenul și cele 8 autoturismele au ars în totalitate. Din fericire nu s-au înregistrat victime", au transmis reprezentanții ISU Arad.

TIR încărcat cu mașini, făcut scrum pe autostrada Timișoara-Arad. Camionul mergea spre granița cu Ungaria

DRDP Timişoara precizează că incendiul s-a produs pe autostrada A1 km 534+700.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic determinat de frecarea unei roți a remorcii pe timpul deplasării, a mai precizat ISU Arad.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un TIR încărcat cu 8 mașini s-a făcut scrum pe autostrada A1, sensul spre Nadlac. Camionul a luat foc în mers