Antena Meniu Search
x

Video "Vai de mine, am crezut că mor! Nu mai sunt om". Un SUV și o dubă s-au făcut praf pe un drum din Mureș, după ce primul ar fi intrat cu viteză pe contrasens

Accident cumplit pe o şosea din Mureș. Un autoturism şi o dubă s-au făcut praf, după un impact devastator, iar trei persoane au ajuns la spital, două dintre ele în stare gravă. Martorii spun că vinovat ar fi şoferul maşinii mici, care ar fi intrat cu viteză pe contrasens, într-o curbă periculoasă, în încercarea de a depăşi un alt vehicul, în condiţiile în care carosabilul era alunecos. A pierdut controlul volanului şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 08:27

Vezi și

O depăşire periculoasă a făcut trei victime, două rănite grav

Martor: Băiatul cu SUV-ul ăla a intrat pe contrasens şi a derapat. 

Șofer: Tocmai în curbă. Şi pe linia continuă.

Accidentul s-a produs între localitățile Fântânele și Viforoasa, în jurul orei 20.30. 

Pe acelaşi subiect

Șofer: Se circulă cu viteză destul de mare. Erau deja sub 4 grade, probabil, carosabilul era alunecos.

"Şi maşina aia, am văzut-o că a venit şi n-a mai putut să facă al nostru nimic", povestește o femeie, care se afla într-un microbuz, și el cât pe ce să fie lovit de maşina mică. "Vai de mine! De câţi ani fac Italia nu mi s-a întâmplat aşa ceva! Am crezut că mor! Nu mai sunt om!", continuă ea.

Șoferul dubei a rămas încarcerat

În autoturism era doar şoferul, iar în dubă se aflau două persoane, conducătorul auto şi un pasager. În urma impactului, șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat. Victor Demeter, ISU Mureş: A fost nevoie de descarcerare. Din fericire, am putut scoate victima din autoutilitară. 

Toate cele trei victime au ajuns la spital cu traumatisme severe. 

Dr. Estrela Suceava, UPU-SMURD Târgu Mureș: Două erau de cod roşu şi o victimă de cod galben. Politraumatisme cu traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme toraco-abdominale, fracturi de membre inferioare.

Polițiștii cercetează acum cauzele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Vai de mine, am crezut că mor! Nu mai sunt om". Un SUV și o dubă s-au făcut praf pe un drum din Mureș, după ce primul ar fi intrat cu viteză pe contrasens