Antena Meniu Search
x

Un tractorist explică de ce un utilaj a mers singur, în cerc şi a strivit până la moarte un bărbat: "Te omoară mai repede ca maşina"

Vin şi primele explicaţii ale accidentului tragic care a avut loc în comuna Cudalbi, judeţul Galaţi. Un tractorist explică de ce utilajul a mers singur, în cerc şi l-a strivit pe bărbat. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 08:33

Vezi și

Nenorocirea a fost surprinsă de camerele de supraveghere aflate în zonă. În imagini se vede cum tractorul intră într-un şanţ, îl aruncă pe şofer, iar apoi când proprietarul a încercat să urce din nou la volan, a fost prins sub roţile din spate. 

Tractorist: Dacă sunt rămase virate, dacă îl virez şi mă dau jos de pe el, se tot învârte roata singură. Da, sigur! Nu îl opreşti! Tractorul e mai periculos ca maşina! Tractorul te omoară mai repede ca maşina, eu nu am vrut să cred că te omoară, dar asta face mult! Cabina!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tractorist explică de ce un utilaj a mers singur, în cerc şi a strivit până la moarte un bărbat: "Te omoară mai repede ca maşina"