Antena Meniu Search
x

Un ucrainean care şi-a înjunghiat soţia pe stradă, în Galaţi, a murit într-un accident, în timp ce încerca să fugă din ţară

Un ucrainean care și-a înjunghiat soția a murit într-un accident, în timp ce încerca să fugă cu mașina din România. A pierdut controlul volanului şi a lovit în plin un camion care staţiona.

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 13:47

Potrivit IPJ Galați, vineri, la ora 3.25, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că „pe o stradă din municipiul Galați o femeie este căzută la pământ, posibil victimă a unei agresiuni.”

Polițiștii au stabilit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict cu soțul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect ascuțit.

Persoana vătămată a fost dusă la Spitalul Județean Galați. Agresorul a murit în timp ce încerca să plece din țară. „După ce ar fi agresat-o pe soția lui, bărbatul ar fi plecat cu un autoturism către vama Giurgiulești și, pe fondul neatenției, a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, ce era staționată, în urma impactului, bărbatul pierzându-și viața”, au anunțat polițiștii.

Anchetatorii au deschis dosar penal de violență în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească dacă au fost și alte infracțiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un ucrainean care şi-a înjunghiat soţia pe stradă, în Galaţi, a murit într-un accident, în timp ce încerca să fugă din ţară