Antena Meniu Search
x

Video Un şofer italian a făcut prăpăd pe şosea în Satu-Mare. Polițiștii i-au blocat calea cu un autotren și s-au aruncat asupra sa

Un şofer italian a făcut prăpăd azi-noapte pe Drumul Careiului, în municipiul Satu-Mare. A spart trei baraje ale poliţiei şi a intrat şi într-un tir pe care poliţiştii l-au pus pe şosea, pentru a-l opri din goana nebună. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă de avertisment şi au ţintit chiar şi spre maşina fugarului. Italianul a fost reţinut şi este anchetat acum de poliţişti.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 13:57

Vezi și

O urmărire ca-n filme, pe mai bine de 100 de kilometri. S-a întâmplat în jurul orei 4 dimineaţa, pe şoseaua care leagă Biharia de Satu Nou. Poliţiştii au observat că o maşină circula cu luminile stinse şi i-au făcut semn şoferului să oprească.

Urmărire mai ceva ca în filme

La volan se afla un italian care a redus mai întâi viteza, apoi a dat cu spatele şi a demarat în trombă. Nu a oprit la niciun semnal şi a spart filtru după filtru. Mai întâi, la Biharia, în Bihor. Apoi la Carei. Nu a fost impresionat nici măcar de focurile de armă trase de poliţişti ca avertisment. Agenţii au tras şi spre maşină, dar fără succes. Aşa că au blocat şoseaua de centură cu un autotren.

Dar italianul nici măcar nu a încetinit. A încercat să se strecoare între tir şi parapetul şoselei, dar a lovit autotrenul. Polițiștii și jandarmii s-au aruncat asupra mașinii și au spart geamurile, de teamă că şoferul ar putea face şi alte manevre periculoase. Oamenii legii au reușit să îl scoată pe fugar și să îl încătușeze. 

Şoferul a fost dus mai întâi la spital pentru recoltare probelor de sânge, pentru ca poliţiştii să afle dacă era băut sau dacă a consumat droguri. Apoi a fost audiat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Un şofer italian a făcut prăpăd pe şosea în Satu-Mare. Polițiștii i-au blocat calea cu un autotren și s-au aruncat asupra sa