Antena Meniu Search
x

Urmărire ca-n filme pe străzile din Sibiu. Un șofer a făcut slalom printre mașini și a avariat un autoturism, încercând să scape de poliție

A fost urmărire ca-n filme pe străzile din Sibiu! Un tânăr de 20 de ani a făcut slalom printre maşinile din trafic în încercarea de a scăpa de poliţişti.

de Redactia Observator

la 26.06.2021, 10:32

Vezi și

Un echipaj de poliţie i-a făcut semn tânărului să tragă pe dreapta, după ce acesta a trecut pe o trecere de pietoni fără să acorde prioritate. Şoferul a refuzat însă şi a încercat să fugă.

În goana lui a lovit în treacăt altă maşină, apoi a trecut neregulamentar printr-un sens giratoriu. S-a oprit abia când o stradă pe care intrase s-a înfundat. Tânărul a fost amendat cu 3.190 de lei şi a rămas fără permis timp de 180 zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Urmărire ca-n filme pe străzile din Sibiu. Un șofer a făcut slalom printre mașini și a avariat un autoturism, încercând să scape de poliție