Antena Meniu Search
x

Urs călcat de maşină, pe Autostrada Sibiu - Orăştie. Este al doilea astfel de accident în ultimele 24 de ore

Pe Autostrada Sibiu - Orăştie, urşii sunt victime ale accidentelor de circulaţie. Azi-noapte, la kilometrul 262, încă un urs a fost călcat de maşină. Este al doilea incident de acest fel din ultimele 24 de ore.

Vezi și

Pe Autostrada Sibiu - Orăştie, urşii sunt victime ale accidentelor de circulaţie. Azi-noapte, la kilometrul 262, încă un urs a fost călcat de maşină. Este al doilea incident de acest fel din ultimele 24 de ore. Şoseaua este foarte circulată, iar prezenţa urşilor pe carosabil pune în pericol vieţile şoferilor.

Urşii apar din senin pe Autostrada Sibiu - Orăştie, iar şoferii se trezesc cu ei în faţa maşinilor. Azi noapte, în zona tunelului, la kilometrul 262, încă un urs a murit sub roţi. Şoferii spun că, atunci când animalul îţi apare noaptea în bătaia farurilor, nu mai apucă să reacţioneze.

Zona în care s-a produs incidentul azi noapte este intens circulată. Nicio persoană nu a fost rănită, iar maşina implicată în accident a fost doar uşor avariată.

Este, însă, al doilea urs călcat de maşină pe această porţiune de autostradă, în ultimele 24 de ore. Ieri, un camion a fost implicat într-un accident similar.

Deşi de o parte şi de alta a şoselei sunt montate garduri de protecţie, există porţiuni unde acestea lipsesc sau sunt căzute la pământ.  

La acest oră, la Prefectura Sibiu a fost convocată o şedinţă, pentru rezolvarea problemei urşilor de pe autostradă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Urs călcat de maşină, pe Autostrada Sibiu - Orăştie. Este al doilea astfel de accident în ultimele 24 de ore