Antena Meniu Search
x

Ursoaica Masha a murit. A fost adusă în urmă cu 3 săptămâni din Ucraina pentru a fi salvată din calea războiului

Ursoaica Masha, adusă din Ucraina pentru a fi salvată din calea războiului, a murit în România, în sanctuarul de la Zărneşti.

de Redactia Observator

la 11.04.2022, 16:04

Ursoaica Masha a murit. A fost adusă în urmă cu 3 săptămâni din Ucraina pentru a fi salvată din calea războiului
- Facebook / AMP Libearty - Bear Sanctuary

Potrivit Asociaţiei AMP Libearty - Bear Sanctuary, ursoaica Masha a suferit un accident vascular şi a decedat după câteva ore. Masha nu a răspuns tratamentului. "Cineva acolo sus are alte gânduri și alte planuri pentru #Masha. Doar trei săptămâni s-a putut bucura frumoasa noastră refugiată de liniștea și siguranța sanctuarului AMP Libearty. Ce fericită era înotând în piscina ei, ce moale era iarba care îi era culcuș și ce bine era să lenevească la soare", se arată în comunicatul celor de la AMP Libearty - Bear Sanctuary.

Ursoaica Masha avea 22 de ani, iar 18 ani a trăit într-un circ ambulant din Ucraina. Pe 21 martie a ajuns în România în cadrul unei ample operaţiuni de salvare a animalelor sălbatice din Ucraina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ursoaica Masha a murit. A fost adusă în urmă cu 3 săptămâni din Ucraina pentru a fi salvată din calea războiului