Antena Meniu Search
x

Video "Va trebui să facă curat, inclusiv să decoperteze". 25.000 de litri de motorină s-au scurs în sol, după ce un tren a deraiat la Arad. Mai multe traverse au fost rupte

Pericol la Arad, unde un tren a deraiat si două vagoane cu motorină s-au răsturnat. Alte două au sărit de pe şine. Nimeni nu a fost rănit, iar pompierii au intervenit pentru a securiza zona. Garnitura privată, cu 26 de vagoane, circula pe ruta Drobeta Turnu Severin - Arad. Mai multe trenuri de călători au fost afectate, iar pasagerii au fost redirecţionaţi către autobuze. 

de Daciana Cordoş

la 15.11.2023, 09:44

Vezi și

La ieşirea din staţia Aradul Nou, ieri în jurul prânzului, două vagoane s-au răsturnat, iar alte două au sărit de pe şine din garnitura de 26 de vagoane încărcate cu motorină. 25 de mii de litri de combustibil s-au scurs în sol. 

"Va trebui să facă curat, inclusiv să decoperteze"

Primar: Va trebui să facă curat în ghilimele, inclusiv să decoperteze, a fost doar un foarte mic incendiu care a fost stins. 

Totul s-a întâmplat la îmbinarea liniilor, iar în urma accidentului, mai multe traverse au fost rupte. Operaţiunea, una foarte dificilă, a durat ore întregi şi în sprijinul pompierilor au fost redirecţionate şi echipaje de Poliţie. 

Pe acelaşi subiect

ISU Arad: Ne-au ajutat cu oprirea circulaţiei, zona a fost securizată. De asemenea au fost executate operaţiuni pentru răcirea celor două cisterne. 

Primarul: Nu e niciun pericol deocamdată de o explozie sau de alte necazuri. Bine că e doar atât.

Circulaţia feroviară a fost blocată în zonă, iar pasagerii trenurilor de călători au parcurs restul drumului cu mai multe autobuze. Garda de Mediu va sancţiona dur compania privată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Va trebui să facă curat, inclusiv să decoperteze". 25.000 de litri de motorină s-au scurs în sol, după ce un tren a deraiat la Arad. Mai multe traverse au fost rupte