Antena Meniu Search
x

Video Un şofer le-a scris poliţiştilor că îşi vrea permisul înapoi, cadou de Moş Nicolae. Reacţia oamenilor legii a fost pe măsură

Iar de Moş Nicolae, un şofer s-a gândit să ceară şi el un cadou mai... ieşit din comun. Aşa că a a trimis un bilet... nu Moşului, ci Poliţiei Române. Omul a cerut să primească... în dar permisul suspendat.

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 17:40

Vezi și

Dorinţa lui a fost postată pe pagina Ministerului de Interne. În mesaj, şoferul menţionează faptul că s-a pregătit pentru marele eveniment şi are ghetele lustruite, în aşteptarea permisului de la Moş Nicolae. 

Val de reacţii după ce dorinţa a devenit virală

Cererea bărbatului nu a rămas fără răspuns. Pe un ton plin de umor şi ironie, poliţiştii l-au înştiinţat că va primi cu siguranţă permisul... doar că de la iepuraşul de Paşte. 

Oamenii legii au reamintit pericolele la care se expun cei care nu respectă regulile de circulaţie şi i-au rugat pe cei care vin cu astfel de cerinţe în noaptea de Moş Nicolae să ...doarmă încălţaţi. Postarea a stârnit un val de reacţii şi comentarii pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un şofer le-a scris poliţiştilor că îşi vrea permisul înapoi, cadou de Moş Nicolae. Reacţia oamenilor legii a fost pe măsură