Antena Meniu Search
x

Valeriu a murit pe masa de operaţie, în Vatra Dornei. Tânărul de 28 de ani venise pentru o intervenţie la cot, după ce se accidentase la fotbal

Moarte suspectă în Vatra Dornei. Un tânăr în vâstă de doar 28 de ani a murit pe masa de operație a Spitalului Municipal, după ceea ce trebuia să fie o intervenție la una dintre mâini.

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 10:16

tânăr decedat pe masa de operație, în Vatra Dornei
Valeriu a murit pe masa de operaţie, în Vatra Dornei. Tânărul de 28 de ani venise pentru o intervenţie la cot, după ce se accidentase la fotbal - Facebook

Potrivit Radio Dorna, Valeriu S. a venit la Spitalul Municipal din Vatra Dornei pe data de 8 martie, acuzând dureri ale cotului, după ce s-a accidentat involuntar în timpul unui meci de fotbal alături de prieteni. În urma investigațiilor medicale, tânărul a fost programat pentru o intervenție chirurgicală pe 15 martie. 

Miercuri, la data stabilită de medici, Valeriu s-a prezentat la secția de Chirurgie a Spitalului Municipal, însă avea să fie o decizie fatidică. Din motive încă necunoscute, bărbatul a decedat în timpul intervenției medicale. 

Poliția suceveană a demarat cercetările în acest caz, dosarul penal pentru "ucidere din culpă" fiind sub supravegherea Parchetului din Vatra Dornei. Conform sursei citate, directorul Spitalului Municipal a fost contactat telefonic, însă a refuzat să răspundă, invocând poziția managerială, iar subordonații au spus că nu pot declara nimic până la afișarea rezultatelor necropsiei, pe 16 martie 2023.

Valeriu S. avea domiciliul în județul Neamt și avea funcția de cercetător la Centrul de Economie Montană "CE-MONT" din Vatra Dornei. Nu era căsătorit.

Pe acelaşi subiect

Tristețe și indignare după moartea tânărului de 28 de ani, la Spitalul din Vatra Dornei

"Tragedie fără margini pentru toți cei care l-am cunoscut! Vreau să cred că se va face dreptate pentru mama disperată care tot ce își dorea astăzi era să își ia unicul copil sănătos acasă! Pentru cei doi bunici care își plâng nepotul drag care le alina și însenina bătrânețile! O imagine care ne-a marcat astăzi pe cei care am încercat să aflăm răspunsuri pentru această inexplicabilă și absurdă turnură de evenimente!", a comentat pe Facebook Emanuela-Adina Cociș.

"Valentin era un profesionist de excepție. E greu și foarte trist să scriu despre el la trecut, când viitorul lui era luminos și de mare perspectivă științifică. Luna viitoare trebuia să susțină lucrarea de doctorat în geografie, la Universitatea din Iași și apoi în vara aceasta să se căsătorească. Îi ascultam cu mare interese lucrările științifice de cercetare pe care le susținea in cadrul CE MONT. Colegii l-au prețuit și iubit. Un suflet de copil cu o inimă de înger. Este o pierdere enormă pentru cercetarea științifică academică. O Doamne, de ce ne-ai lăsat fără Valentin? L-ai dorit așa de mult lângă Tine...?! Bunul Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei!", a transmis pr. Mihai Valică, într-un mesaj publicat pe Facebook.

"Odihneste-te in pace, drag coleg" este unul dintre zecile de omagii aduse în mediul online de către colegii de serviciu ai lui Valeriu Stoilov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Valeriu a murit pe masa de operaţie, în Vatra Dornei. Tânărul de 28 de ani venise pentru o intervenţie la cot, după ce se accidentase la fotbal