Antena Meniu Search
x

Video Vama Giurgiu, blocată din cauza protestelor fermierilor bulgari. Cât este timpul de așteptare pentru vehiculele care vor să treacă granița

Avem acum o avertizare pentru cei care tranzitează sau intenţionează să meargă în Bulgaria: Vama Giurgiu este blocată din cauza protestelor fermierilor. Şi ieri, traficul a fost blocat complet pe ambele sensuri timp de două ore.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 07.02.2024, 12:47

Vezi și

În continuare este oprită circulația la Vama Giurgiu. Vedem deja că s-au format cozi de mașini și de camioane care se întind pe km întregi, iar timpul de așteptare pentru camioane este mai mare de 150 de minute. Șoferii autoturismelor au de asemenea de așteptat mai bine de o oră și jumătate pentru a putea trece granița.

Polițiștii de frontieră spuneau că au fost înștiințați de autoritățile bulgare că vama va fi blocată până la ora 12.30. Știm că și ieri au fost astfel de proteste și a fost blocată vama Giurgiu, tot pentru două ore. De asemenea, probleme sunt și la vămile din Calafat, Vama Veche, Negru Vodă, tot din cauza manifestanților bulgari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Vama Giurgiu, blocată din cauza protestelor fermierilor bulgari. Cât este timpul de așteptare pentru vehiculele care vor să treacă granița