Antena Meniu Search
x

Surpriză la Vama Giurgiu. Trei pakistanezi s-au ascuns într-un TIR care transporta calorifere, fără ca şoferul să aibă idee

Poliţiştii de frontieră de la Vama Giurgiu au avut o surpriză, în clipa în care au controlat un TIR care venea din Turcia. Bine ascunşi printre nişte calorifere, au găsit trei pakistanezi.

de Redactia Observator

la 05.03.2019, 17:00

Vezi și

Poliţiştii de frontieră de la Vama Giurgiu au avut o surpriză, în clipa în care au controlat un TIR care venea din Turcia. Bine ascunşi printre nişte calorifere, au găsit trei pakistanezi. Poliţiştii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă, în momentul în care au văzut că şnurul de siguranţă al autotrenului fusese rupt şi lipit la loc.

Şoferul TIR-ului, un român de 61 de ani, habar n-avea că, pe lângă caloriferele pe care le aducea în ţară, avea şi pasageri. Pakistanezii au recunoscut că au intrat în vehicul fără ştirea conducătorului auto.

I-a ajutat un turc, pe care l-au plătit cu câte 500 de euro. Acum toţi trei sunt în custodia Poliţiei de Frontieră din Bulgaria, aşa cum prevede protocolul încheiat cu România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Surpriză la Vama Giurgiu. Trei pakistanezi s-au ascuns într-un TIR care transporta calorifere, fără ca şoferul să aibă idee