Video

Vama Veche, plină ca în vremurile bune. Ultimele momente de relaxare înainte de revenirea acasă

De Andreea Filip.
Publicat: 03.05.2021, 13:17.
Actualizat: 03.05.2021, 13:36

Al doilea Paşte în pandemie le-a adus românilor bucuria de a petrece zilele libere la mare sau la munte, în comparaţie cu anul trecut, când întreaga ţară era închisă! Este ultima zi a minivacanţei de sărbători, astfel că încă mai e timp de relaxare.  

Vama Veche a fost plină, în aceste zile, întocmai ca în vremurile bune. Unii turişti au dansat pe nisip, alţii s-au bucurat chiar de o baie în mare. Cert e că vremea şi mai ales vremurile au fost extrem de însorite la malul mării. Ca în toiul verii.

Pentru turişti, cele mai frumoase amintiri se scriu aici în Vama Veche, au făcut foarte multe fotografii pentru un an întreg, să recupereze anul trecut pierdut.

Au încercat marea

Citește și:

Foarte mulţi turişi curajoşi au încercat marea zilele acestea, chiar dacă este foarte rece. Apa nu are mai mult de 13 grade, dar pentru cei care au venit merită să încerce pentru câteva clipe.

Mulţi dintre cei veniţi au spus că se vor retrage astăzi, mai sunt tineri care vor rămâne şi mâine şi poimâine, iar veştile din partea meteorologilor sunt unele excelente. Şi mâine, şi miercuri, vremea rămâne excelentă la mare, undeva la 17 grade şi soare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.