Antena Meniu Search
x

Vara este anotimpul iubirii! TOP 5 ZODII cărora o să le meargă bine în DRAGOSTE

Acestea sunt zodiile influenţate de iubire în această vară

Acestea sunt zodiile influenţate de iubire în această vară

Fecioara: În vara lui 2014, îi va merge excelent atât pe plan sentimental, cât şi pe plan financiar. Are de partea sa planeta Jupiter care va favoriza norocul în dragoste, dar va scoate în acelaşi timp la iveală şi sentimentele adevărate. Multe dintre relaţiile de dragoste ale acestor nativi traversează anumite etape cheie, anumite prietenii adevărate conducând către relaţii în toată regula sau chiar căsătorii. Vara 2014 aduce cu ea şi mult romantism pentru nativii Fecioară, aceştia bucurându-se de momente magice şi de vacanţe minunate în compania persoanei iubite.

Peşti: Se anunţă o vară plină de bucurie, planuri şi visare pentru nativii din Peşti, ba chiar uşor aventuroasă în a doua jumătate pentru nativii singuri. Pentru aceştia, un nou hobby le aduce nu doar entuziasm şi poftă de viaţă, dar şi posibilitatea de a interacţiona cu persoane noi. O nouă relaţie poate debuta în a doua jumătate a lunii iulie. Cel ales este o persoană matura, mai în vârstă decât tine, de la care o să ai multe de învăţat şi care o să-ţi îmbogăţească experienţa de viaţă.

Leu: Schimbarea este cuvântul care defineşte cel mai bine relaţiile profesionale, dar şi amoroase ale nativilor Leu în următoarea perioadă de timp. Dacă tocmai au încheiat recent o relaţie,ar trenui să îşi revizuiască decizia şi să aibă în vedere o împăcare.

Săgetător: Se anunţă o vară energică şi benefică în ale dragostei şi pentru nativul Săgetător. Dacă eşti single, te aşteaptă noi lucruri de experimentat, dar şi de degustat o nouă reţetă a dragostei.

Gemeni: Nu doar că le va merge bine pe plan profesional, iar unele proiecte mai vechi încep să se fructifice în această perioadă, însă şi în dragoste lucrurile merg fantastic de bine. Cei care încercau să îşi revină dintr-o cădere emoţională găsesc energia pentru a lupta, pentru a-şi vindeca rănile mai vechi, pentru a iubi din nou şi a se lăsa iubiţi din nou. Cei aflaţi într-o relaţie sănătoasă reuşesc să creeze momente frumoase alături de persoana iubită şi să se redescopere unul pe celălalt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vara este anotimpul iubirii! TOP 5 ZODII cărora o să le meargă bine în DRAGOSTE