Antena Meniu Search
x

Video Vasluian de 46 de ani, în stare critică după ce a inhalat praf toxic. S-a răsturnat cu maşina plină cu saci de ciment, care s-au spart în impactul violent

Accident grav în comuna Secuia din judeţul Vaslui. Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce două maşini s-au ciocnit violent. Una dintre ele s-a răsturnat, iar cealaltă a luat foc.

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 08:18

Vezi și

La faţa locului, au ajuns mai multe echipaje de intervenţie. În urma impactului, au fost rănite trei persoane, şoferul de 46 de ani şi două femei, toate fiind transportate la spital în stare gravă. 

Unul dintre autoturisme a luat foc şi a fost stins de localnici

Şoferul maşinii răsturnate transporta în maşină saci cu ciment, iar în momentul impactului aceştia s-au spart şi şoferul a inhalat o cantitate mare de praf toxic. Starea lui de sănătate este una critică.

Cealaltă maşină implicată în accident a luat foc, iar incendiul a fost stins de către localnici. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de accident. 

"Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu patru autospeciale şi echipaje specializate, pentru descarcerarea, evacuarea, evaluarea şi asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DN 24, în zona dintre localitatea Secuia, spre Mărul de Aur. În accident au fost implicate două autoturisme şi s-a anunţat că două persoane sunt încarcerate. Unul dintre autoturisme a luat foc, dar incendiul a fost lichidat de ceilalţi participanţi la trafic. În autoturismul care a luat foc nu se afla nicio persoană. La sosirea echipajelor de intervenţie, victimele erau deja evacuate. Acestea primesc primul ajutor în ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă şi urmează să fie transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, la locul producerii evenimentului fiind trimisă şi o autospecială tip B cu echipaj de prim-ajutor. Pompierii militari asigură şi măsuri PSI", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Vasluian de 46 de ani, în stare critică după ce a inhalat praf toxic. S-a răsturnat cu maşina plină cu saci de ciment, care s-au spart în impactul violent