Antena Meniu Search
x

Video Viaţa plină de vicii a ucigaşului Florentinei: între droguri, halucinaţii şi tentative de suicid. Prieten: "Era complet detaşat de realitate"

Noi dezvăluiri în cazul tânărului de 24 de ani din Sibiu care şi-a ucis iubita din gelozie, după ce s-a drogat. Individul fusese internat cu jumătate de an înainte de crimă la Psihiatrie din cauza unui episod de delir în urma căruia ajunsese la Urgenţe. Chiar dacă a încercat şi să se sinucidă de mai multe ori,  după o săptămână a fost lăsat să plece acasă. Vă avertizăm, urmează informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 19:23

Mircea Mânzat, bunicul fetei: Eu am crescut-o de la un an şi două luni. I-am fost şi mamă şi tată. Un suflet pierdut. Plâng întruna!

Ucigaşul Florentinei, tânăra de 21 de ani crescută de bunicul ei de când era bebeluş, a ajuns în arestul poliţiei după un an în care a vrut de mai multe ori să-şi ia viaţa. Apropiaţii lui spun că obişnuia să plece de acasă şi să se automutileze. Era cunoscut în anturaj drept consumator de canabis și ciuperci halucinogene.

Mărturiile unui apropiat de-al criminalului

Vezi și

Prietenul ucigaşului: Era complet detaşat de realitate. La un moment dat a fugit în pădure ca să se sinucidă. Noi când am aflat am mers să-l căutăm şi să-l aducem înapoi. Era tăiat pe mâini, legat la ochi, desculţ pe marginea străzii. 

Pe acelaşi subiect

Îşi găsea refugiul într-o pădure din Păltiniş, localitate aflată la 50 de kilometri de Sibiu, aceeaşi unde jandarmii montani l-au găsit după ce şi-a omorât iubita în apartamentul lui şi a fugit. În toamna anului trecut, individul a fost internat la Psihiatrie. I s-a făcut rău după ce ar fi consumat substanţe psihoactive, şi a ajuns la spital, spun surse Observator. 

Mihaela Tănase, şef serviciu contencios: A fost adus acum aproximativ 6 luni din UPU Sibiu. A ajuns în camera noastră de gardă. A rămas internat voluntar. Ulterior, după cele 7 zile de spitalizare, a fost externat cu recomandări, însă putem spune că nu a respectat recomandările, pentru că nu s-a mai întors la noi în spital. Nu ştim dacă şi-a urmat tratamentul sau nu.

A rămas alături de el la bine şi la greu

Nimeni nu s-a mai interesat de el. Florentina, cu care era de un an într-o relaţie, l-a încurajat să se lase de droguri şi să îşi ia medicamentele. 

Prietenul ucigaşului: Îl ajuta să se calmeze, să îşi revină. Şi să poată să urmeze o viaţă normală. Eu tind să cred că din cauză că a început să reducă tratamentul, poate din cauza faptului că părea că dă semne de îmbunătăţire, ar fi avut un relaps în psihoză şi a avut iarăşi un delir. 

Cei doi tineri locuiau împreună de câteva luni.

Vecinii susţin că se certau des. 

În ziua tragediei, scenariul s-a repetat, însă nimeni nu se aştepta ca tânărul de 24 de ani să recurgă la gestul extrem. 

Şef de scară: M-am dus, i-am bătut în uşă şi a deschis doar puţin uşa. Băi, ce se întâmplă la voi? Nimic! Şi mi-a închis uşa imediat. Nu, dacă cerea când am fost eu, intram peste el grămadă, dar nu, n-a cerut ajutor. 

Radu Leca, psiholog: Partenerul reprezintă principala posibilă victimă, din toate punctele de vedere. Este obligatoriu să ieşi din relaţie. Este obligatoriu ca tu să nu te nenoroceşti. Este obligatoriu.

În ultimele luni, au avut loc numeroase crime cu autori drogaţi. În martie, un individ de 27 de ani din Drobeta-Turnu Severin şi-a omorât în bătaie mama. Substanţele psihoactive pe care le-a luat l-au făcut să halucineze. Credea că femeia e posedată.

În februarie, un tânăr din Săcele care se întorsese acasă din străinătate, a organizat o petrecere cu băutură şi narcotice. Părinţii i-au spus să dea muzica mai încet, dar acesta s-a enervat şi i-a înjunghiat mortal pe amândoi. A stat cu ei în casă o noapte întreagă până să sune la poliţie să se predea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Viaţa plină de vicii a ucigaşului Florentinei: între droguri, halucinaţii şi tentative de suicid. Prieten: "Era complet detaşat de realitate"