Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cristina Andreea, o tânără dată dispărută în Dolj, a fost găsită moartă în Germania. Ar fi fost ucisă de soţ şi îngropată într-o pădure

O femeie de 37 de ani, din Băilești, județul Dolj, dată dispărută în țară după ce aceasta a plecat la soț, în Germania, a fost găsită moartă, îngropată într-o pădure aproape de Berlin. În timp ce familia din ţară îşi făcea griji pentru că tânăra nu a mai dat niciun semn de viaţă, soţul ei a decis să se întoarcă în ţară. Bărbatul, care este principalul suspect, a fost dat în urmărire internațională și reținut în România, urmând să fie extrădat în Germania. 

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 14:07

Cristina Andreea Neacșu a fost dată dispărută de socrul său, în 16 octombrie. El le-a spus polițiștilor că, din 13 octombrie 2024, nu mai ştie nimic de nora sa, care a plecat în Germania, împreună cu fiul său, un bărbat de 32 de ani, care locuia în Berlin.

Româncă dispărută, găsită moartă în Germania

"De la momentul sesizării și până în prezent, polițiștii doljeni au desfășurat un complex de activități investigativ-operative în scopul găsirii persoanei dispărute, inclusiv prin activarea mecanismelor de cooperare polițienească internațională cu instituțiile de aplicare a legii din Germania. Astfel, în baza datelor și informațiilor obținute de polițiștii doljeni, au rezultat indicii privind comiterea unei infracțiuni contra vieții, victimă fiind persoana dispărută. S-a procedat la întocmirea, în regim de urgență, a unei cereri de asistență polițienească internațională, transmisă prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, statului german, cu privire la un posibil conflict fizic violent între femeia dispărută și concubinul acesteia, conflict ce ar fi avut loc în seara zilei de 13 octombrie 2024, în Germania, într-un cartier limitrof al orașului Berlin", au transmis, joi, reprezentanţii IPJ Dolj.

Sursa foto: Profimedia
Vezi și

Ulterior conflictului, în data de 14 octombrie, bărbatul a părăsit teritoriul statului german, ajungând la domiciliul din municipiul Băilești în cursul zilei de 15 octombrie 2024.

Pe acelaşi subiect

Soţul tinerei, principalul suspect de omor

Serviciul de Investigatii Criminale Dolj a fost informat, miercuri, 23 octombrie, de către Biroul atașatului de afaceri interne din Berlin, cu privire la faptul că a fost identificat cadavrul Cristinei-Andreea Neacșu, îngropat în liziera unei păduri de la marginea orașului Berlin. În aceleași zi, autoritățile judiciare germane au emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, fiind remisă și o semnalare în baza unui Mandat European de Arestare, în vederea extrădării. De la momentul informării, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Poliției Municipiului Băilești, cu sprijinul nemijlocit al Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, au desfășurat activități specifice pentru identificarea, depistarea și prinderea bărbatului, acesta fiind găsit la scurt timp de la informare.

Miercuri seara, a fost pus în executare mandatul european de arestare, bărbatul fiind condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reținerea sa, pentru 24 de ore.

El va fi prezentat joi Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Ştiri externe » Cristina Andreea, o tânără dată dispărută în Dolj, a fost găsită moartă în Germania. Ar fi fost ucisă de soţ şi îngropată într-o pădure