Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Crimă nemiloasă în Constanța. Tânăr înjunghiat de 3 bărbaţi şi abandonat într-o baltă de sânge în parcarea unui mall

Crimă sângeroasă în parcarea unui centru comercial din Constanța în care erau sute de oameni. Un tânăr de 26 de ani a fost atacat şi înjunghiat de trei bărbaţi. Poliţiştii nu au aflat încă motivul asasinatului, dar surse din anchetă spun că victima şi agresorii nu se cunoşteau. Cel mai probabil, a fost un conflict spontan banal care a degenerat şi s-a transformat într-o tragedie. 

de Andreea Filip

la 24.10.2024 , 21:01

Individul fără răspunsuri este unul dintre cei trei agresori care au înspăimântat sutele de oameni care erau la cumpărături într-un centru comercial aglomerat de pe litoral. 

Răfuiala a început ziua în amiaza mare, la ora 12, în unul dintre cele mai mari mall uri din Constanţa. Tânărul a incercat să iasă pe uşă şi a fost prins în parcarea centrului comerical şi înjunghiat iîn coapsă. 

Mai mulţi curieri martori au sunat terifiaţi la 112

Vezi și

Când şi-au văzut victima prăbuşită într-o baltă de sânge, atacatorii fugit. Martori la agresiune, mai mulţi curieri au sunat imediat la 112, iar medicii au încercat să îl salveze pe tânărul de 26 de ani. Agresorii nu au ajuns prea departe. Au încercat să îşi piardă urma prin parcările magazinelor, dar poliţiştii i-au reţinut la nici 500 de metri de locul crimei.

Agresorii au fost prinşi aici în locul în care poliţiştii bănuiesc că atacatorii au aruncat arma crimei pe care o caută cu detectorul de metale. 

Poliţiştii încearcă acum să afle cum s-a ajuns la moarte de om. Agresorii sunt în birourile anchetatorilor şi dau explicaţii pentru crimă. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Evenimente » Crimă nemiloasă în Constanța. Tânăr înjunghiat de 3 bărbaţi şi abandonat într-o baltă de sânge în parcarea unui mall