Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Crima din Constanța. Agresorul era drogat când l-a înjunghiat pe tânărul de 26 de ani în parcarea de la mall. Ar fi consumat droguri și împreună

Apar detalii şocante în cazul crimei sângeroase de ieri, din parcarea unui centru comercial din Constanţa. Suspectul era sub influenţa substanţelor etnobotanice atunci când l-a atacat pe tânărul de 26 de ani care a şi murit ulterior. Poliţiştii nu au aflat, încă, motivul crimei, dar anchetatorii spun că cei doi tineri se cunoscuseră de curând. Mai mult, ar fi consumat şi substanţe etnobotanice împreună. Cel mai probabil, totul a fost un conflict spontan banal care a degenerat şi s-a transformat într-o tragedie. Arma crimei nu a fost identificată nici acum. 

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 14:37

Individul este unul dintre cei trei agresori care au înspăimântat sutele de oameni care erau la cumpărături într-un centru comercial aglomerat de pe litoral. Răfuiala a început ziua în amiaza mare, la ora 12, în unul dintre cele mai mari mall-uri din Constanța. Tânărul a încercat să iasă pe uşa aceasta şi a fost prins în parcarea centrului comerical și injunghiat în coapsă.

Agresorii încercat să îşi piardă urma prin parcările magazinelor, dar poliţiştii i-au reţinut la nici 500 de metri de locul crimei.

"S-a ascuns aici lângă copac. l-au prins, era o persoană de la criminalistică. L-au prins mai multe maşini, l-au înconjurat", spune un martor. 

Vezi și

"Mă duceam spre maşină şi l-am văzut pe cel încătuşat, l-au prins aici, l-au tăvălit. Au fugit pe aici prin curte, au aruncat cuţitul, arma crimei", spune un alt martor.

Pe acelaşi subiect

Agresorii au fost prinşi în locul în care Poliţiştii bănuiesc că atacatorii au aruncat arma crimei pe care o caută cu detectorul de metale.

"Este posibil ca acel cuţit să nu mai fie găsit pentru că dacă l-a aruncat la coşul de gunoi, îl aruncă, îl compactează. Inculpatul a fost cooperant în anchetă, şi a exprimar regretele pentru fapta pe care a săvârşit-o, a declarat că era sub influenţa unor substanţe pshioactive. Este posibil ca acele sub să fi fost mărul discordiei între cei doi. Se cunoscuseră de curând, se pare că împreună consumaseră substanţe",  Zafer Sadîc - procuror.

Unul dintre cei trei a fost reţinut şi va fi propus astăzi pentru arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Evenimente » Crima din Constanța. Agresorul era drogat când l-a înjunghiat pe tânărul de 26 de ani în parcarea de la mall. Ar fi consumat droguri și împreună