Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât costă acum un studio luxos, cu vedere la mare. Staţiunile de pe litoral, pline de turişti şi la mijlocul toamnei

Prima vacanţă din acest an şcolar a venit cu temperaturi de început de primăvară în toată ţara. Aşa că litoralul a devenit - din nou - destinaţia preferată pentru o escapadă de câteva zile. Şi staţiunile balneare au fost pline. 

de Andreea Filip

la 28.10.2024 , 21:47

Cei care iubesc marea au profitat de cerul senin şi soarele de octombrie generos ca să mai dea o fugă pe litoral. 

Vremea bună aduce turiştii la mare

Este vreme perfectă pentru o vacanţă la mare. Astăzi maximele ating 20 de grade Celsius. Cei care vor să rămână în continuare, aici, în concediu, vor avea parte de soare şi valori generoase. 

Vezi și

Rebecca are nouă ani şi a venit cu bunicul la mare. Stă doar o noapte, timp suficient să se bucure de plajă, de aerul sărat şi să adune amintiri demne de a fi povestite colegilor la şcoală. "O să le povestesc că am fost la mare. Am adunat scoici, poate o să dau şi la prietenele mele scoici. Mergem acasă să-mi fac temele să scap de ele şi... mă mai relaxez pe acasă", spune ea.

Pe acelaşi subiect

Preţurile în mijlocul toamnei

De bucurat se bucură şi hotelierii care nu mai sperau că vor avea turişti în mijlocul toamnei. Un apartament tip studio, cu vedere la mare costă în aceste zile 400 de lei pe noapte. 

"Familiile sunt foarte încântate să acceseze un astfel de apartament. Să ieşi pe balcon şi să fii exact pe plajă este o senzaţie unică. Se face curăţenie în fiecare zi şi găseşti şi o sticlă de vin din partea casei", spune Anamaria Gudu, reprezentant complex.

"Livingul este unul foarte spaţios, are vedere frontală către mare, sunt două dormitoare, au vedere laterală către mare şi un astfel de apartament e perfect pentru o familie cu doi-trei copii", arată Cristina Bratu, șef recepție.

"Weekendul a fost chiar aglomerat. De mâine avem un grup mare de copii care se vor caza pe 90 la sută din capacitatea hotelului, pentru trei nopţi", spune Oana Tănase, manager hotel.

Plin de turişti la Băile Felix

La Băile Felix, este tot anotimpul copiilor. În acest complex de lux, gradul de ocupare este de 100%. Peste 600 de turiști din toate colțurile țării profită de zilele libere ale copiilor. 

"Avem piscine cu apă termală, avem parcuri unde avem tobogane, avem zona de saune, cabinete de masaj care sunt deschise, tratamente cosmetice, sigur că avem şi animatori care le asigură buna dispoziţie. Facem petreceri cu spumă, seri româneşti", spune Dumitru Fechete, director complex 4 stele.

O familie cu doi copii plăteşte în jur de 650 de lei pentru o zi petrecută la hotelul de 4 stele. În tarif sunt incluse două mese - bufet suedez, dar şi acces la cele 10 piscine ale complexului termal.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Travel » Cât costă acum un studio luxos, cu vedere la mare. Staţiunile de pe litoral, pline de turişti şi la mijlocul toamnei