Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Să mă iertaţi!" Tânărul dispărut în Mangalia, găsit înecat în maşina scoasă din mare. Iubita, martoră la operațiune

Caz tulburător la Mangalia. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat cu maşina în mare, de pe un pod. Tânărul şi a anunţat gestul extrem pe Facebook şi i-a lăsat un mesaj de adio iubitei lui. De altfel, femeia este cea care a alertat autorităţile. Imaginile şi informaţiile care urmează au puternic impact emoţional. 

de Cristina Niță

la 28.10.2024 , 21:29

Este momentul tragic pe care apropiații lui Cătălin sperau să nu-l trăiască. În maşina scoasă de scafandri se află trupul neînsufleţit al bărbatului de 37 de ani. Timp de mai multe ore s-au chinuit scafandrii de la ISU Dobrogea să scoată autoturismul din apă.

După o ceartă cu iubita, Cătălin si a anunţat apopiaţii că vrea să recurgă la un gest extrem într un mesaj pe Facebook. "V-am iubit pe toți și v-am respectat cât și cum am știut. Să mă iertați".

Când a văzut că nu se intoarce acasa, femeia a mers la poliție. Era in toiul nopții, la ora patru, când a anunţat dispariţia lui. Era însă mult prea tarziu.

Vezi și

"În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit că un autoturism ar fi sărit în apele mării în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în jurul orei 1:56, de pe un postament de beton, amplasat sub podul care face legătura între strada portului şi Insuliţa Mangalia", a declarat Cristina Gavriloaie, de la IPJ Constanța.

Apropiatii sunt distruși de durere. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » "Să mă iertaţi!" Tânărul dispărut în Mangalia, găsit înecat în maşina scoasă din mare. Iubita, martoră la operațiune