Antena Meniu Search
x

Video Tânărul din Braşov care şi-a omorât părinţii, în lacrimi la audieri: "Să vă feriţi copiii de droguri. Am petrecut cu Satana"

Bucătarul de 24 de ani din Săcele care şi-a ucis părinţii era drogat în momentul în care a comis fapta cumplită. O recunoaşte chiar el, iar acum cu lacrimi în ochi le spune oamenilor să-şi ţină copiii departe de substanţele interzise. Individul riscă 30 de ani de puşcărie. 

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 19:35

Vezi și

Cu ochii în pământ şi cu faţa ascunsă sub glugă, individul care a recunoscut că şi a ucis părinţii a ajuns în faţa judecătorilor din Braşov. A ieşit plângând de la audieri. Le a cerut oamenilor să aibă grijă nu doar de copii, ci şi de părinţi. Şi asta după ce el s-a întors în ţară şi şi-a omorât mama şi tatăl. 

Tânărul care şi-a ucis părinţii: Drogurile legale distrug lumea. Aveţi grijă de mama voastră, de tăticul vostru!

Individul susţine că era sub influenţa substanţelor interzise când a comis crimele

Medicii i-au luat probe de sânge şi aşteaptă analizelor pentru a afla ce droguri a luat. Era consumator din liceu, susţine avocatul său

Pe acelaşi subiect

Mihai Suciu, avocat: Din ce am înţeles, da, consumă de mult timp. A povestit că a încercat să se lase de viciul ăsta, dar nu a reuşit. 

Criminalul care lucra ca bucătar la un restaurant din Franţa a venit acasă în vacanţă. După o petrecere cu prietenii si a măcelarit părinţi.  A dormit o noapte cu cadavrele in casă iar dimineaţa a sunat la poliţie sa anunte ce oroare a făcut.

"Am petrecut cu Satana la masă"

Reporter Observator: Ai petrecut cu prietenii?

Tânărul care şi-a ucis părinţii: Am petrecut cu Satana la masă. 

Mihai Suciu, avocat: Părea distrus psihic, efectiv. Nu-şi aminteşte de faptele comise. Pur şi simplu, se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. 

Vecin: Ar fi fost nişte fete la el şi din cauza la fetele alea a pornit. Tatăl şi mama lui au încercat să aplaneze cearta, scandalul şi a dat în ei.

Tânărul riscă 30 de ani de închisoare

Substanţele psihoactive afectează sistemul nervos central, explică psihologii. 

Gabriel Bibire, psiholog: Centrul voinţei este blocat. Efectele drogurilor asupra creierului sunt devastatoare. El a reacţionat pe baza instinctului. A simţit că este în pericol, unul fals, şi atunci a lovit, în momentul în care părinţii au intervenit. Sigur că regretă ce a făcut, mai ales că actul criminal pe care l-a săvârşit a fost făcut în mod inconştient.

Tânărul riscă 30 de ani de închisoare. În 2022, potrivit datelor de la Agenţia Naţională Antidrog, 30 de oameni au murit din cauza drogurilor, cei mai mulţi de supradoză. Alţi peste 1.700 au avut nevoie de îngrijiri medicale. Problema drogurilor a fost discutată şi în Consiliul suprem de apărare al ţării în toamna anului trecut, dar fenomenul consumului mai ales printre tineri pare imposibil de combătut:

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tânărul din Braşov care şi-a omorât părinţii, în lacrimi la audieri: "Să vă feriţi copiii de droguri. Am petrecut cu Satana"