Antena Meniu Search
x

Victimă evacuată cu elicopterul, după ce o maşină de teren s-a răsturnat de mai multe ori în Izvorul Laptelui, din Bistriţa-Năsăud

O mașină de teren s-a răsturnat într-o zonă greu accesibilă din județul Bistrița-Năsăud. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de la SMURD și Salvamont. O victimă a fost evacuată cu elicopterul, alta este transportată de echipele de intervenție.

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 16:55

Mașina de teren s-a răsturnat de mai multe ori în zona Izvorul Laptelui. În misiune au fost trimise echipajul de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi și o echipă de la Salvamont Bistrița-Năsăud.

Fiind o zonă greu accesibilă a fost solicitat elicopterul SMURD, relatează Mediafax. Acesta a survolat de mai multe ori zona până a găsit un loc de aterizare. Una dintre victime, în stare de inconștiență, a fost stabilizată de echipajul aerian și urmează să fie transportată la un spital din Cluj-Napoca.

Bărbatul conștient este coborât din zona montană de către echipajele de paramedici și Salvamont. Victima este așteptată de un echipaj de terapie intensivă mobilă și va ajunge la UPU Bistrița.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Evenimente » Victimă evacuată cu elicopterul, după ce o maşină de teren s-a răsturnat de mai multe ori în Izvorul Laptelui, din Bistriţa-Năsăud