Antena Meniu Search
x

Video "Vii de acolo liniştit şi intri pe poarta cimitirului". În Suceava a fost amenajată cea mai bizară trecere de pietoni: din pădure, direct "pe ultimul drum"

Autorităţile din Suceava au amenajat şi dat în folosinţă un drum prin comuna Ipoteşti care a fost împânzit de semne de circulaţie puse parcă la întâmplare.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 15:48

"Vii de acolo liniştit şi intri pe poarta cimitirului". În Suceava a fost amenajată cea mai bizară trecere de pietoni: din pădure, direct "pe ultimul drum"
- Captura YouTube

Un reportaj realizat de jurnaliştii de la NewsBucovina arată cum semnele puse pe marginea drumului nu au nicio logică, iar dacă le-ar respecta şoferii ar fi pasibili de amendă sau chiar şi mai rău, ar fi implicaţi în accidente.

Unul dintre cele mai bizare semne de circulaţie este unul care semnalizează o trecere de pietoni. Dincolo de faptul că trecerea de pietoni nu e marcată pe asfalt, semnul este pus cum nu se poate mai inspirat: face legătura între o pădure şi poarta cimitirului.

"E de noaptea minții ce e aici. Asta e trecerea de pietoni pentru căprioare și pentru mistreți. Vii de acolo liniștit și intri în poarta cimitirului. Nu ai cum așa ceva. Aici au pus trecere de pietoni. Din pădure în cimitir", spune jurnalistul care a realizat materialul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Vii de acolo liniştit şi intri pe poarta cimitirului". În Suceava a fost amenajată cea mai bizară trecere de pietoni: din pădure, direct "pe ultimul drum"