Antena Meniu Search
x

Viktor Orban, aplaudat minute în șir de întreg stadionul la Sfântu Gheorghe. A apărut cu fularul lui Sepsi la gât. Ține discurs la Băile Tuşnad sâmbătă

Premierul Ungariei, Viktor Orban, sosit joi în România, pentru a participa la tradiționala tabără studențească "Tusvanyos" de la Băile Tușnad, a asistat aseară şi la meciul câştigat de Sepsi Sfântu Gheorghe în faţa echipei Olimpija Ljubljana, în cadrul Conference League. 

de Redactia Observator

la 22.07.2022, 14:30

Vezi și

Sosit în România pentru a participa la tabăra studențească de la Băile Tușnad, premierul maghiar Viktor Orban a făcut un popas la Sfântu Gheorghe unde a asistat la meciul câştigat de Sepsi, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa echipei slovene Olimpija Ljubljana, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Premierul Ungariei a apărut cu fularul lui Sepsi la gât şi a fost aplaudat de întreg stadionul minute în șir.

Viktor Orban a postat pe reţelele de socializare filmări din timpul meciului şi cu primirea de care a avut parte la Sfântu Gheorghe. ”Fabrică de selfiuri în Ținutul Secuiesc” este unul dintre mesajele postate de Viktor Oban care s-a pozat cu zeci de oameni.La final, a felicitat toată echipa.

Potrivit Hirado, Viktor Orban a fost însoțit de antrenorul naționalei de fotbal a Ungariei, Marco Rossi, de deputatul maghiar Zsolt Németh, precum şi de Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe şi patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi. Suporterii lui Sepsi l-au întâmpinat cu scandări precum "Mulțumim, Viktor!”, potrivit presei meghiare. Premierul nu are programate vineri evenimente, dar va ține un discurs sâmbătă la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Viktor Orban, aplaudat minute în șir de întreg stadionul la Sfântu Gheorghe. A apărut cu fularul lui Sepsi la gât. Ține discurs la Băile Tuşnad sâmbătă