Antena Meniu Search
x

Video Viperă de aproape un metru lungime, prinsă în scara unui bloc din Târgu Jiu. Jandarmii au eliberat şarpele în pădure

Misiune periculoasă pentru jandarmii gorjeni. Aceştia au fost chemaţi pentru a prinde o viperă dintr-un bloc din Târgu-Jiu. Un locatar a fost cel care anunţat autorităţile după ce a văzut şarpele care a intrat în scara blocului. După câteva minute, vipera de aproximativ 80 de centimetri a fost prinsă şi eliberată în pădure. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 11:32

Jandarmii gorjeni au reușit să scoată luni, 20 mai, un șarpe de aproximativ 80 de centimetri lungime din scara unui bloc aflat în centrul orașului Târgu Jiu.

Viperă într-o scară de bloc din Târgu Jiu

"În urma unui apel la numărul de urgență 112, o persoană a solicitat sprijin pentru îndepărtarea unui șarpe care a intrat în scara blocului. În urma primirii apelului, un echipaj de jandarmerie a ajuns imediat la fața locului și a reușit să prindă șarpele de 70- 80 cm lungime, utilizand un dispozitiv specific. Ulterior, acesta a fost eliberat în mediu natural. Recomandăm în astfel de situații să se solicite sprijinul autoritatilor prin numărul de urgenţă 112", au transmis reprezentanţii IJJ Gorj. 

Vezi și

Vipera este un şarpe veninos, iar în cazul în care sunteţi muşcaţi de aceasta, este absolut necesar să vă prezentaţi la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » Viperă de aproape un metru lungime, prinsă în scara unui bloc din Târgu Jiu. Jandarmii au eliberat şarpele în pădure