Antena Meniu Search
x

Video "Voi toţi m-aţi luat de fraieră. Sper să fii fericit fără noi, adio". Ultimul mesaj trimis soţului de mama din Botoşani înainte de a-şi arunca copiii pe geam

A calculat totul la sânge, şi-a luat o noapte de cazare împreună cu copiii săi şi le-a decis soarta. Mama de doar 23 de ani din Botoşani nu a stat pe gânduri.

de Monica Palade

la 21.08.2023, 12:39

Vezi și

Înainte de a-şi arunca micuţii de doar 2 şi 3 ani pe geamul motelului de la etajul 2, i-a trimis tatălui copiilor un mesaj de rămas bun. Problemele pe care le avea în cuplu pare să o fi împins pe femeie la gestul dramatic. 

Femeia a mers la un hotel, spunând că nu a reuşit să mai prindă autobuzul pentru a se întoarce acasă, iar personalul hotelului a cazat-o într-o cameră de la etajul 2, deşi nu avea asupra sa niciun document de identitate. Paznicul hotelului a dat alarma, după ce i-a văzut copiii căzuţi pe asfalt. 

Cel mai mic dintre copii a murit, în timp ce cel mai mare se află în stare gravă la un spital din Iaşi. Se află în comă de gradul 4, este intubat şi ventilat mecanic, are leziuni cranio-cerebrale, membre fracturate, torace.

"Voi toţi m-aţi luat de fraieră”

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţii pui pe pipet....că niciodată nu ţi-au ajuns....regret tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era ca voiam să scap de acasă…..atât. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio! Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră”, a scris femeia înainte de a-şi lua rând pe rând copiii în braţe şi de a-i arunca în gol de la etajul 2.

Imediat după faptă, femeia a ameninţat că se sinucide. A fost imobilizată într-un final de un pompier ISU şi coborâtă în siguranţă. A fost dusă la psihiatrie, iar poliţiştii urmează să stabilească ce a împins-o la gestul extrem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Voi toţi m-aţi luat de fraieră. Sper să fii fericit fără noi, adio". Ultimul mesaj trimis soţului de mama din Botoşani înainte de a-şi arunca copiii pe geam