Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Volkswagen aruncat în copac, după ce s-a ciocnit frontal cu un Mitsubishi pe un drum din Galaţi. Patru oameni au ajuns la spital

Accident grav, luni după-amiază, în comuna Tudor Vladimirescu din judeţul Galaţi. Patru oameni, printre care şi un minor au fost răniţi, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs coliziunea.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 09:43

În urma impactului violent, unul dintre vehicule a fost aruncat într-un copac de pe marginea drumului. Mai multe echipaje de salvare le-au acordat victimelor îngrijiri medicale.

Accident cu patru victime în Galaţi, după un impact frontal

"ISU Galaţi a fost alertat despre producerea unui accident rutier între două autoturisme marca Mitsubishi şi Volkswagen, în care au fost implicate cinci persoane. S-au deplasat la eveniment o autospeciala de stins incendii de la Garda de Intervenție Ivesti, pentru a asigura masuri psi, un echipaj SMURD si o autospeciala de transport victime multiple de la Detasamentul de Pompieri Galati, împreună cu un echipaj SAJ Galaţi. 

Vezi și

Din incidentul care a avut loc la intrarea în loc. Tudor Vladimirescu, Drumul Manastirii, au rezultat patru victime neincarcerate: doua persoane, sot si sotie in Mitsubishi, si o minora cu un bărbat în Volkswagen. Dupa ce au fost evaluate și au primit primul-ajutor de la echipajele medicale, persoanele nu au solicitat transportul la spital", au transmis reprezentanţii ISU Galaţi.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Volkswagen aruncat în copac, după ce s-a ciocnit frontal cu un Mitsubishi pe un drum din Galaţi. Patru oameni au ajuns la spital