Antena Meniu Search
x

Wizz Air anunţă că a anulat toate cursele spre o destinaţie în luna octombrie

Compania aeriană Wizz Air anunţă că toate zborurile din luna octombrie de la Cluj spre Abu Dhabi au fost anulate. Cursele vor fi operate începând cu luna noiembrie. Săptămâna trecută, reprezentanţii Wizz Air au anunţat că vor anula mai multe zboruri în perioadă următoare, după ce producătorul a cerut să facă verificări în avans la motoarele aeronavelor. Pasagerii afectaţi vor fi despăgubiţi

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 13:19

Wizz Air a anulat toate cursele din Cluj-Napoca spre Abu Dhabi din în luna octombrie
Wizz Air a anulat toate cursele din Cluj-Napoca spre Abu Dhabi din în luna octombrie

Noi probleme pentru pasagerii care urmau să zboare cu Wizz Air. De data aceasta, este vorba despre cei care aveau bilet de avion cu plecare din Cluj-Napoca spre Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, dar şi pe traseul de întoarcere în România. Unii pasageri au fost anunţaţi deja cu privire la anularea zborurilor, pe e-mail. Potrivit informaţiilor Observator, cursele cu pricina vor fi operate începând cu luna noiembrie.

Zboruri Wizz Air anulate

Săptămâna trecută, compania aeriană Wizz Air a anunţat că este nevoită să anuleze unele zboruri, din cauza unor verificări făcute în avans la motoare GTF, la solicitarea producătorului. Pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opţiunea rambursării complete sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.

Autorităţile de la Bucureşti nu au cum să sancţioneze compania aeriană pentru că Wizz Air nu are reprezentanţă în ţara noastră. Cu toate acestea, au făcut sesizări la instituţiile europene din cauza zborurilor cu probleme din ultima perioadă, mai exact, după ce într-o singură zi compania a anulat 9 zboruri din cauza unor probleme tehnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Wizz Air anunţă că a anulat toate cursele spre o destinaţie în luna octombrie