Antena Meniu Search
x

Cursele aeriene din şi spre Belgia, suspendate pentru 24 de ore

Toate zborurile către și dinspre Belgia vor fi suspendate timp de 24 de ore, din cauza unei greve de control al traficului aerian, potrivit oficialilor locali.

Toate zborurile către și dinspre Belgia vor fi suspendate timp de 24 de ore

Toate zborurile către și dinspre Belgia vor fi suspendate timp de 24 de ore, din cauza unei greve de control al traficului aerian, potrivit oficialilor locali.

Astfel, spațiul aerian sub o altitudine de 7.500 de metri (24.600 picioare) va fi închis timp de 24 de ore de la ora 23:00 (ora României), potrivit Skeyes, furnizorul belgian de servicii de navigație aeriană.

Cursele aeriene din şi spre Belgia, suspedate

Decizia de suspendare a tuturor curselor a fost luată deoarece compania Skeyes nu știe câți angajați vor participa la grevă, ceea ce înseamnă că nu este clar dacă posturile critice vor fi ocupate.

"Managementul își asumă responsabilitatea de a garanta siguranța traficului aerian. Având în vedere marile incertitudini cu privire la ocuparea unor posturi cruciale în serviciile operaționale, această garanție nu poate fi acordată decât prin faptul că nu putem permite traficul aerian ", a spus agenția.

Skeyes și aproape 900 de angajați ai săi gestionează mișcările de zbor deasupra Belgiei și o parte a Luxemburgului până la o altitudine de 7.500 de metri.

Spațiul aerian superior este administrat împreună cu centrul Eurocontrol din Olanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Cursele aeriene din şi spre Belgia, suspendate pentru 24 de ore