Antena Meniu Search
x

Video Zeci de Moşi Crăciuni au dat renii pe cai putere. Au venit pe motocicletă să împartă cadouri copiilor nevoiaşi din Târgu Mureş

Zeci de oameni îmbrăcaţi în Moş Crăciun şi-au dat întâlnire în centrul oraşului Târgu Mureş. Şi nu oricum ci pe ...motociclete. Împreună cu multe ajutoare de nădejde, moşii s-au adunat pentru un scop nobil, acela de a-i ajuta în prag de sărbători pe cei nevoiaşi. Copii nu au putut lipsi de la eveniment, însă niciunul nu a venit cu mâna goală.  

de Redactia Observator

la 18.12.2023, 08:06

Vezi și

Cei 50 de moşi şi ajutoarele lor au ajuns pe motociclete în faţa bradului de Crăciun din centrul oraşului Târgu Mureş, unde au fost aşteptaţi de zeci de copii nerăbdători.

Kacso Csaba, organizator: Nu cu reni, fiecare are 200-300 de reni sub ghidon, aşa că suntem dotaţi. Mai mulţi, cu cadouri mai multe şi cu dorinţa mai mare de a ajuta şi pe copiii care nu au fost atât de norocoşi, cu daruri, cadouri aduse de alţi copii.

Copiii au fost spiriduşii moşului

Cei mici, puşi pe fapte bune, au adus cărţi, rechizite şi jucării pentru copii care nu sunt la fel de norocoşi. Şi cum dar din dar se face rai, răsaplata Moşului a fost cea mai dulce.

Moş: O iniţiativă ce tinde să devină o tradiţie. Ne bucurăm foarte mult să aducem momente de frumuseţe şi bucurie. 

În total, moşii pe motociclete au adunat aproape 100 de cadouri ce îi vor bucura pe copiii nevoiaşi de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Zeci de Moşi Crăciuni au dat renii pe cai putere. Au venit pe motocicletă să împartă cadouri copiilor nevoiaşi din Târgu Mureş