Antena Meniu Search
x

Vremea rea a dat peste cap traficul aerian. Zeci de pasageri au rămas blocaţi pe aeroportul din Craiova

Zeci de oameni au fost blocaţi, ore în şir, pe aeroportul din Craiova! Haosul s-a creat din cauza vremii nefavorabile.

Vezi și

Zeci de oameni au fost blocaţi, ore în şir, pe aeroportul din Craiova! Mame cu copii în braţe, dar şi persoane care trebuiau să ajungă la muncă în Italia au privit neputincioşi tabelele care anunţau că avioanele lor nu decolează. Haosul s-a creat din cauza vremii nefavorabile.

Veniţi de cu noapte pe aeroport, oamenii s-au trezit după-amiza că sunt tot acolo. Cu fiecare afişaj de pe tabele, şi-au pierdut răbdarea, iar mulţi dintre ei, şi ziua de muncă.

Oana Raducănoiu. purtător de cuvânt Aeroport Craiova

Cursele de Londra şi Liverpool din noaptea precedentă nu au putut ateriza pe aeroportul din Craiova şi acest fapt a dus la întârzierea celor două curse programate în această dimineaţă.

Din cauza vizibilităţii reduse, aeronavele care ar trebui să-i ia pe pasageri au putut ateriza doar pe Aeroportul Timişoara. Oamenii au fost într-un final îmbarcaţi şi au pornit la drum spre Italia după întârzieri şi de aproape 8 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vremea rea a dat peste cap traficul aerian. Zeci de pasageri au rămas blocaţi pe aeroportul din Craiova