Antena Meniu Search
x

Video Zeci de pelerini s-au răsturnat cu autocarul, pe un drum din Arad. Oamenii au ieșit, unul câte unul, prin parbrizul făcut țăndări

A fost activat planul roşu, aseară, pe o şosea din Arad, după ce un autocar, în care erau 33 de pelerini, s-a răsturnat într-un şant adânc de un metru. Peste 20 de autospeciale SMURD şi ambulanţe din Arad şi Timiş au fost trimise imediat la locul accidentului. Călătorii au reuşit să iasă singuri din maşină, prin parbrizul spart. Nouă dintre ei au fost răniţi uşor, printre care şi un copil de 11 ani. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 09:03

Vezi și

Pasagerii din autocar, toţi din Arad, se întorceau acasă, după un pelerinaj la mai multe mănăstiri din Bihor. La ieşirea din localitatea Cuied înspre Buteni, pe un drum proaspat asfaltat, dar fără marcaje şi semnalizare, şoferul nu a observat o curbă. 

Șofer autocar: Nu este niciun semn care să-mi arate curba asta, un drum pe care nu-l ştiu. 

Autocar cu 33 de pelerini din Arad, răsturnat într-un şanţ

Şi, cum era deja întuneric, iar carosabilul era umed de la ploaie, bărbatul a pierdut controlul volanului iar autocarul s-a răsturnat într-un şant. După panica generală, oamenii au ieşit cu toţii afară, pe rând, prin parbrizul făcut ţăndări. Unii din ei au sunat la 112. 

Colonel Cristian Gârbău insp sef ISU Arad: Activând planul roşu, un număr de 10 ambulanţe SAJ au fost dislocate în timpul cel mai scurt la locul intervenţiei. 

Nouă pasageri, printre care şi un copil de 11 ani au suferit răni uşoare. Cei care n-au avut nevoie de îngrijiri medicale au fost preluaţi de un alt autocar sau de rude venite în ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Zeci de pelerini s-au răsturnat cu autocarul, pe un drum din Arad. Oamenii au ieșit, unul câte unul, prin parbrizul făcut țăndări