Antena Meniu Search
x

Video Zi neagră pe şoselele din România: două accidente teribile din cauza vitezei. Doi copii, unul de doar 4 anişori, printre victime

Două accidente cumplite s-au petrecut astăzi pe şoselele din ţară. Pe autostrada Timişoara-Arad, o femeie a murit pe loc, iar o alta a fost grav rănită. Maşina în care se aflau, oprită pe banda de urgenţă, a fost izbită violent de un şofer neatent. Au fost victime şi în Gorj, de data aceasta din cauza vitezei. Vă atenţionăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 27.06.2021, 19:25

Vezi și

În jurul orei 11, pe sensul de mers spre Arad, cele două femei au tras pe dreapta regulamentar. Şoferul care le-a lovit puternic spune că a fost forţat să intre pe banda de urgenţă.

  • Radu Gabriel, pasager în una dintre maşini: Mergeam pe banda 2, normal. Un TIR mergea pe banda 1 şi o maşină în spatele lui. Mi-a tras brusc dreapta, am dat brusc dreapta şi era maşina respectivă parcată pe banda de urgenţă.
  • Reporter: Ai reuşit să acorzi primul ajutor? Ai încercat să scoţi victimele?
  • Am încercat, din orice punct de vedere.
  • Reporter: Şi nu s-a mai putut face nimic?
  • Nu s-a mai putut face nimic.

În urma impactului, o femeie de 46 de ani a murit încarcerată în caroseria zdrobită a maşinii. Pentru cealaltă femeie din autoturism, în vârstă de 32 de ani, a fost solicitat elicopterul SMURD, care a transportat-o la spital. "Cealaltă persoană, din celălalt autoturism, din fericire, nu a necesitat îngrijiri medicale", a declarat Elena Megherea, ISU Timiş. Traficul pe Autostrada Vestului a fost blocat zeci de minute.

Accident teribil şi în Gorj

Un alt accident teribil a avut loc în localitatea gorjeană Polovragi. Două maşini s-au ciocnit frontal. O persoană de 35 de ani şi-a pierdut viaţa şi alte patru au fost grav rănite.

Printre victime se aflau şi doi copii. Un elicopter SMURD l-a dus la spital pe unul dintre ei, în vârstă de 4 ani. Din primele cercetări, se pare că şoferul care a decedat în accident ar fi circulat cu 180 de kilometri la oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zi neagră pe şoselele din România: două accidente teribile din cauza vitezei. Doi copii, unul de doar 4 anişori, printre victime