Antena Meniu Search
x

Video Corespondenţă Observator din Londra. Cozile către catafalcul reginei se întind pe kilometri. Florăriile din Londra au rămas fără marfă în doar câteva zile

La Londra, străzile sunt în continuare neîncăpătoare pentru zecile de mii de oameni care aşteaptă să-şi ia rămas bun de la regină. Stau în picioare, în frig şi ploaie, la cozi de peste 8 kilometri. Milioane de flori, zeci de mii de mesaje de mulțumire, jucării și sandwichuri cu marmeladă asta au adus locuitorii Marii Britanii în fața reședințelor regale în semn de omagiu pentru regina Elisabeta a II-a. Chiar din prima zi de la moartea suveranei florăriile din Londra au rămas fără marfă. Zilele acestea, din Turcia vor ajunge 13 tone de flori, doar atât au reușit să adune florarii britanici care ar fi avut nevoie de aproximativ 18 tone.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 17.09.2022, 14:29

Vezi și

La Londra, străzile sunt în continuare neîncăpătoare pentru zecile de mii de oameni care aşteaptă să-şi ia rămas bun de la regină. Stau în picioare, în frig şi ploaie, la cozi de peste 8 kilometri.

Mădălina Iacob, reporter Observator: "Se stă la rând și în aceste momente, chiar dacă autoritățile au anunțat că aproape s-a atins limita maximă, așadar ar fi bine ca oamenii să nu mai vină să se așeze din nou la rând, pentru că ar putea să nu ajungă la sicriul regal până luni dimineață. Sunt fluxuri mari de oameni, iar Londra este o coadă uriașă în aceste zile, timpul de așteptare depășește 24 de ore pentru acești oameni. Îi întrebăm pe fiecare în parte să stea noaptea, timp de 24 de ore în frig, la rând și cu toții spun același lucru: nimic nu se compară cu ce a făcut regina Elisabeta a II-a pentru poporul ei, așa că merită să îi aducă un ultim omagiu și să își arate respectul."

"Oamenii au venit pregătiți, au multe haine și pături, de asemenea, mâncare și apă. Organizarea de aici de la Londra este impecabilă, la fiecare colț de stradă există voluntari care să îi ajute pe pelerini. Există apă, există toalete instalate și chiuvete pentru ei. Ce trăiesc britanicii în această zi și imagini în exclusivitate de aici de la Londra veți vedea la Observator 19."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Exclusiv Observator » Corespondenţă Observator din Londra. Cozile către catafalcul reginei se întind pe kilometri. Florăriile din Londra au rămas fără marfă în doar câteva zile