Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV | Interviu cu pacientul COVID care a trecut în câteva zile de la "Nu purtaţi mască!" la "Vaccinaţi-vă, dragii mei!"

Unul dintre liderii protestelor anti-vaccin are COVID şi e pe oxigen. Dacă în urmă cu câteva zile bărbatul îi încuraja pe oameni să iasă în stradă şi să nu respecte regulile, acum de pe patul de spital îşi imploră cunoscuţii să se imunizeze. El a vorbit pentru Observator despre schimbarea radicală de atitudine.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 19:17

Vezi și

În prima linie a protestatarilor este Erno Kovacs. Bărbatul a fost nelipsit în ultima perioadă de la mitingurile AUR, unde-i instiga pe oameni să nu poarte mască şi să nu se vaccineze. A fost convins că boala declanşată de coronavirus este doar o răceală. A descoperit pe pielea lui că s-a înşelat. Acum e în spital, cu o mască de oxigen pe faţă.

"Prea mare manipulare pentru vaccinare, s-au dat vauchere pentru a te vaccina, s-au dat mititei. Am văzut că sunt aici interese foarte mari. Dar acum, am simţit pe pielea mea. Şi acum sunt în stare de şoc, m-am speriat", a declarat Erno Kovacs.

Povestea coronascepticului convertit la vaccin a stârnit un val de reacţii

Atât de tare s a speriat încât medicii au devenit eroii lui personali. "Mă gândesc la medicii care văd cât aleargă să-şi dea interesul pentru noi, să ne salveze vieţile. Eu care credeam că ei sunt probabil criminali", a declarat Erno Kovacs.

Regretă că nu s-a vaccinat şi îşi imploră cunoscuţii să o facă. "Îmi cer mii de scuze tuturor prietenilor mei de pe Facebook, de pe Tik Tok. Feriţi-vă, dragilor, feriţi-vă, protejaţi-vă, virusul există! Respectaţi toţi medicii, respectaţi toate asistentele, toţi doctorii, ei sunt salvatorii noştri. Eroi", a declarat Erno Kovacs.

Povestea coronascepticului convertit la vaccin a stârnit un val de reacţii. În timp ce unii îl acuză că minte şi că şi a schimbat opinia pe bani, alţii îi urează să aibă pe conştiinţă oamenii care l-au ascultat şi acum nu mai sunt. Erno Kovacs este un antreprenor cunoscut în Zalău unde are mai multe baruri şi cafenele. A devenit celebru pe reţele sociale după ce a împărtăşit cu urmăritorii săi cum a reuşit să slăbească zeci de kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Exclusiv Observator » EXCLUSIV | Interviu cu pacientul COVID care a trecut în câteva zile de la "Nu purtaţi mască!" la "Vaccinaţi-vă, dragii mei!"