Antena Meniu Search
x

Video Locuinţe de vis, transformate într-un coşmar. Cum au fost amăgiţi mii de oameni de dezvoltatori imobiliari

Mii de vile şi case răsar, în fiecare an, în jurul marilor orașe. Şi la fel de mulţi sunt şi tinerii proprietari care ajung să cadă în capcana unei vieţi de lux, la preţ mic. La Timişoara, cei care şi-au cumpărat o casă într-un cartier la doar 10 kilometri de centru s-au trezit cu mucegai, infiltraţii şi mlaştini în curte.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 11.04.2022, 17:59

Vezi și

Moşniţa Nouă, până nu demult o comună normală de lângă Timişoara cu un aspect rustic, a ajuns acum să aibă, neoficial, o populaţie de aproape 25 de mii de oameni. Şi asta pentru că, zona s-a dezvoltat foarte mult în jurul oraşului, iar din dorinţa de a da un apartament pe o casă de vis, mii de oameni s-au îndatorat la bănci pentru tot restul vieţii.

Însă visul frumos s-a transformat repede într-un coşmar. Atunci când plouă, în mii de case, apa se infiltrează pe pereţi, iar în curţi şi pe străzi se formează adevărate mlaştini. Noroaiele nu se usucă nici măcar de la o ploaie la alta.

Ce spun dezvoltatorii?

Când sunt luaţi la întrebări de oameni, de cele mai multe ori, dezvoltatorii imobiliari dau din umerii. Iar în alte cazuri, tupeul acestora este fără margini.

Hai, nu ne mai deranjaţi! Ne vedem în instanţă.”

Mii de persoane au ajuns să trăiască un coşmar. Materialele folosite la construcţie nu sunt corespunzătoare, iar instalația electrică este neconformă.

Prin ce trebuie să treacă proprietarii care au fost amăgiţi de dezvoltatorii imobiliari, vedeţi luni seară într-un nou episod din seria de reportaje Coşmar Residence. Tot atunci, aflaţi povestea lui Robert, un IT-ist care lucrează într-o zonă de multinaţionale din Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Exclusiv Observator » Locuinţe de vis, transformate într-un coşmar. Cum au fost amăgiţi mii de oameni de dezvoltatori imobiliari