Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video OFF THE RECORD, ep. 9. Culegem ce semănăm. Cum a ajuns Ungaria să ne predea o lecţie de succes în agricultură

România are suficient teren agricol pentru a hrăni o ţară cu de patru ori mai mulţi oameni. Cu toate acestea, e dependentă de importuri. Vecinii maghiari, în schimb, lucrează de ani la dezvoltarea agriculturii şi se mândresc cu succesele pe care le-au înregistrat.

de Bianca Iacob

la 22.05.2024 , 13:12

OFF THE RECORD, episodul 9. Bianca Iacob şi Cristi Popovici, reporterii speciali Observator care au documentat materialele din campania "Alege ce urmează", au ajuns şi în Ungaria, acolo unde au observat îndeaproape cum vecinii maghiari au reformat agricultura şi au găsit reţeta pentru a împăca agricultorii şi consumatorii. Fenomenul "farm to door" a explodat. La noi, în schimb, totul se rezumă la...viitor!

Vezi și
Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Exclusiv Observator » OFF THE RECORD, ep. 9. Culegem ce semănăm. Cum a ajuns Ungaria să ne predea o lecţie de succes în agricultură