Antena Meniu Search
x

Video SPECIAL Observator. România alege ce urmează, Cristi Popovici străbate ţara în ziua votului pe traseul Nădlac-Timişoara-Sibiu-Bucureşti

Campania Observator, Alege ce urmează, desfăşurată pe parcursul mai multor săptămâni, timp în care reporterii Bianca Iacob şi Cristi Popovici au străbătut Europa în căutarea răspunsurilor legate de succesul vesticilor şi de îmbunătăţirile pe care trebuie să le aducă românii, a ajuns la final. Astăzi...românii aleg ce urmează!

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 09.06.2024 , 19:45

UPDATE 19:00 Orele acestea este ales drumul României pentru următorii ani. Cum stăm astăzi, în comparaţie cu restul statelor europene, am vazut în caravana "Alege ce Urmează". De aproape 13 ore, Cristi Popovici este pe drum, din vestul până în centrul ţării, ca să ia pulsul oraşelor şi satelor. Este finalul unei călătorii de mii de kilometri prin Uniunea Europeană. Timp de două luni, v-am arătat cum arată România reală şi ce avem de schimbat. Ca să avem infrastructură mai bună, turism de succes, agricultură profitabilă sau un sistem de sănătate performant.

UPDATE ORA 14:00 Cristi Popovici, de lângă Podul Mincinoşilor din Sibiu: "Aici e locul unde ar trebui să stea politicienii care promit, dar nu fac". Reporterul Observator continuă maratonul către Bucureşti şi transmite dintr-unul dintre oraşele cu cel mai mare potenţial turistic din România şi remarcă diferenţa dintre lipsa unei strategii naţionale coerente cu privire la turism şi la infrastructura turistică de la noi şi ceea ce se întâmplă în celelalte ţări europene.

Vezi și

UPDATE ORA 13:00 Maratonul "Alege ce urmează" l-a purtat pe Cristi Popovici până la Sadu, acolo unde a vorbit cu producători locali despre abordarea lor şi a statului român cu privire la viitorul competitiv al acestora atunci când sunt puşi faţă în faţă cu "rivalii" din celelalte ţări europene.

UPDATE 7:00 Campania "Alege ce urmează", oprire la Timişoara, primul oraş liber de comunism al României. Reporterul Cristi Popovici transmite din oraşul românesc din care e mai uşor să ajungi la Viena decât la Bucureşti.

UPDATE 6:00 După săptămâni în care reporterii Observator, Bianca Iacob şi Cristi Popovici, au străbătut Europa în lung şi în lat în campania "Alege ce urmează", în încercarea de a identifica diferenţele, punctele lipsă, dar şi pe cele forte din relaţia pe care România o are cu Uniunea Europeană şi cu partenerii săi europeni, astăzi a venit ziua cea mare - ziua în care cetăţenii români aleg ce urmează. Cristi Popovici încheie astfel turul de forţă cu un maraton Nădlac-Bucureşti, via Timişoara, Sibiu, în care va prezenta rând pe rând problemele existente, dar şi îmbunătăţirile pe care România le-a adus odată cu aderarea la spaţiul comunitar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Exclusiv Observator » SPECIAL Observator. România alege ce urmează, Cristi Popovici străbate ţara în ziua votului pe traseul Nădlac-Timişoara-Sibiu-Bucureşti