Antena Meniu Search
x

Video 25 de ani de abuzuri rupte dintr-un film de groază: 11 victime au povestit cum au fost abuzate, drogate şi sechestrate de cântăreţul R. Kelly

De la mărire la decădere. 25 de ani de acuzaţii şi un proces de şapte săptămâni s-au încheiat cu un verdict aşteptat pentru R. Kelly. Mărturiile victimelor sunt cutremurătoare. Viol, consum forțat de droguri, privare de libertate şi pornografie infantilă. Cântăreţul a fost găsit vinovat la toate cele nouă capete de acuzare.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 28.09.2021, 20:32

Vezi și

Anii 90 au fost perioada de glorie pentru R Kelly. A semnat 17 albume şi a ajuns până pe locul 16 în top Billboard. Cea mai cunoscută piesă e "I belive I can fly", care apare şi pe coloana sonoră a filmului Space Jam şi i-a adus inclusiv un premiu Grammy. Acum riscă să-şi petreacă tot restul vieţii după gratii.

''Oamenii lui îmi trimiteau sms-uri în care îmi spuneau că am zilele numărate. Am fost pion într-un plan sinucigaş. Dacă el mergea la închisoare, eu trebuia să mă sinucid. Şi... scuze, m-am emoţionat.''

25 de ani de abuzuri rupte parcă dintr-un film de groază. Toate îl au în centru pe R Kelly. Sub umbrela notorietăţii şi a averii, cântăreţul R&B a condus o adevărată reţea de exploatare sexuală. 11 victime, nouă femei şi doi bărbaţi, au povestit în boxa martorilor că artistul le-a abuzat, le-a administrat forţat de droguri, le-a sechestrat şi le-a ameninţat. Martorii spun că fostul star R&B îşi racola victimele inclusiv la concerte, din rândul fanilor minori pe care apoi îi exploata sexual şi îi controla. Unora le-a dat, voit, boli cu transmitere sexuală. 

Gloria Allred, avocatul pentru cateva dintre victimele lui R. Kelly: Le filma în timp ce le abuza sexual şi le umilea, apoi monta aceste clipuri. Cu scopul de a le folosi ca instrument de şantaj pentru a reduce la tăcere şi a ameninţa victimele.

Pe acelaşi subiect

R. Kelly riscă închisoarea pe viaţă

În boxa martorilor, Robert Sylvester Kelly, aproape că n-a reacţionat când şi-a aflat verdictul. Fostul star R&B a negat, întotdeauna, faptele. 50 de martori şi 21 de zile de mărturii deseori copleşitoare au convins însă juriul că realitatea este diferită. 

Gloria Allred, avocatul pentru cateva dintre victimele lui R. Kelly: Practic avocatura de 47 de ani. Dintre toţi prădătorii sexuali pe care i-am adus în instanţă, domnul este cel mai josnic.

Sentinţa este aşteptată în mai, anul viitor. Cântăreţul riscă închisoarea pe viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » 25 de ani de abuzuri rupte dintr-un film de groază: 11 victime au povestit cum au fost abuzate, drogate şi sechestrate de cântăreţul R. Kelly