Antena Meniu Search
x

Video 30 de artişti au adus un ultim omagiu pe Wembley pentru Taylor Hawkins, fostul toboşar al trupei Foo Fighters

Spectacol de zile mari pe stadionul Wembley, unde zeci de mii de fani au participat la un concert caritabil prin care a fost omagiat fostul toboşar al trupei Foo Fighters. În afară de Dave Grohl şi ceilalţi membri ai formaţiei, pe scenă au urcat nume mari precum Brian May, Paul McCartney sau Liam Gallagher. În încheierea concertului, la tobe a cântat chiar fiul de 16 ani al artistului decedat în luna martie a acestui an. 

de Redactia Observator

la 04.09.2022, 20:52

Vezi și

A fost o seară plină de emoţii pe legendarul stadion Wembley, cu un final neaşteptat. La doar 16 ani, Shane, fiul lui Taylor Hawkins, a dovedit că aşchia nu sare departe de trunchi şi i-a încântat pe cei zeci de mii de oameni prezenţi cu abilităţile sale. 

Lacrimi în memoria lui Taylor Hawkins

Adolescentul a fost ghidat îndeaproape de liderul trupei Foo Fighters, Dave Grohl, fost toboşar la rândul său în Nirvana. Cu doar câteva minute înainte, Dave a izbucnit în lacrimi, însă a continuat să cânte piesa ''Times like these'' în ovaţiile publicului. 

Concertul a fost deschis de Liam Gallagher, fost component al trupei Oasis. Au urmat alţi grei ai muzicii britanice precum Brian May şi Roger Taylor de la Queen sau Paul McCartney. 

Solistul AC/DC Brian Johnson a cântat alături de toboşarul Metallica, Lars Ulrich, într-un alt moment incendiar al serii. În total, mai mult de 30 de artişti au adus ieri un ultim omagiu pe Wembley pentru Taylor Hawkins, găsit mort în 22 martie într-o cameră de hotel din Columbia. Cauza exactă a decesului nu a fost stabilită însă medicii au descoperit în corpul toboşarului de 50 de ani, 10 substanţe diferite întâlnite în droguri. 

Fondurile strânse la concertul caritabil vor fi donate unei organizaţii alese de familia Hawkins care se ocupă cu ajutarea persoanelor care lucrează în industria muzicală şi sunt afectate de boli mentale şi dependenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » 30 de artişti au adus un ultim omagiu pe Wembley pentru Taylor Hawkins, fostul toboşar al trupei Foo Fighters