Antena Meniu Search
x

Video Michael Kors a celebrat cei 40 de ani de existenţă într-un mod inedit. Cele mai celebre modele din ultimele decenii au defilat pe Broadway

Michael Kors a reaprins luminile pe Broadway. Designerul a marcat 40 de ani de existenţă cu o defilare sub cerul liber în compania celor mai celebre modele ale ultimelor decenii.

de Redactia Observator

la 22.04.2021, 17:40

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bella Hadid, Irina Shayk, Naomi Campbell şi Helena Christensen sunt doar câteva dintre modelele vedetă care au defilat pe podiumul improvizat în centrul New Yorkului. 

Kors a prezentat pe site-ul firmei un video aniversar, care a fost filmat în celebrul cartier al teatrelor din New York, cu modele defilând pe stradă printre reclamele luminoase şi afişele sălilor de teatru, totul culminând cu un spectacol muzical al cărui protagonist a fost cântăreţul Rufus Wainwright.

Filmuleţul de 20 de minute începe în restaurantul său preferat "Sardi's", unde actori ca Bette Midler, Billy Porter, Rosario Dawson şi Chita Rivera conversează agitat în ferestre Zoom în chip de tablouri atârnate pe perete până când Kors li se alătură.

Producţia conţine imagini nocturne de pe Broadway şi top-modele defilând în mijlocul străzii în ţinute glamour, în compleuri cu rochii midi sau mini în tonuri de negru, roşu, "animal print", sau acoperite cu paiete.

Designerul este un mare iubitor de teatru şi  în trecut a făcut o donaţie pentru The Actors Fund. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Michael Kors a celebrat cei 40 de ani de existenţă într-un mod inedit. Cele mai celebre modele din ultimele decenii au defilat pe Broadway