Antena Meniu Search
x

Video "A fost o onoare să împart scena cu tine şi să te pot numi prietenul meu". Actorii din Friends, un ultim omagiu adus lui Matthew Perry

Prietenii lui Chandler Bing i-au adus un ultim omagiu regretatului actor. Cei cinci colegi ai lui Matthew Perry au postat mesaje emoţionante în care şi-au luat rămas bun de la cel care i-a făcut mereu să rădă. Mai mult, au împărtăşit cu fanii lor şi momentele preferate de pe platourile de filmare ale sitcom-ului "Friends".

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 09:14

Vezi și

La aproape trei săptămâni de la neaşteptata moarte a lui Matthew Perry, cei cinci "prieteni" i-au adus un ultim omagiu regretatului actor. Courtney Cox a împărtăşit cu fanii săi una dintre scenele favorite cu "Chandler", cea în care publicul a aflat despre idila dintre cele două personaje. 

Jennifer Aniston, cunoscută pentru rolul lui Rachel, a declarat că moartea fostului ei coleg de platou i-a adus un sentiment pe care nu l-a mai trăit vreodată.

Jennifer Aniston: L-am iubit profund. Era o mare parte din ADN-ul nostru. Mereu am fost noi şase. A fost o familie aleasă, care a schimbat pentru totdeauna cine eram şi ce drum urma să avem. Matty ştia că iubea să facă oamenii să râdă. După cum a spus şi el, dacă nu auzea „râsul“, credea că o să moară.

De momentele amuzante petrecute cu Matthew Perry şi-a adus aminte şi Lisa Kudrow, faimoasa Phoebe din "Friends", care i-a mulţumit actorului pentru cei mai buni zece ani pe care o persoană îi poate avea.

Colegii de breaslă, omagiu emoţionant adus actorului Matthew Perry

Joey, cel mai bun prieten al lui Chandler, şi-a însoţit postarea cu mai multe imagini din serial. Matt LeBlanc a scris că momentele petrecute împreună sunt unele dintre cele mai frumoase din viaţa lui. 

Matt LeBlanc: A fost o onoare să împart scena cu tine şi să te pot numi prietenul meu. Voi zâmbi mereu când îmi voi aduce aminte de tine şi nu te voi uita niciodată. Niciodată. 

David Schwimmer, actorul care i-a dat viaţă lui Ross, îşi aminteşte de uimitorul talent al lui Matthew Perry şi cum putea să transforme un dialog simplu într-un moment original şi extraordinar de amuzant. 

Actorul a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles la vârsta de numai 54 de ani. Vestea a venit ca un şoc pentru milioane de fani din toată lumea. Matthew Perry a trecut printr-o perioadă neagră marcată de dependenţa de alcool şi droguri la sfârşitul anilor 90 despre care a vorbit şi în cartea sa "Friends, iubiri şi marele lucru teribil". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "A fost o onoare să împart scena cu tine şi să te pot numi prietenul meu". Actorii din Friends, un ultim omagiu adus lui Matthew Perry