Antena Meniu Search
x

Video Adio, Matthew Perry! Imagini de la înmormântare: în haine de doliu, actorii din "Friends" şi-au condus pe ultimul drum colegul

Actorul Matthew Perry, interpretul lui Chandler din "Friends", a fost înmormântat în Los Angeles. Ceremonia de adio a fost una restrânsă, la care au participat doar 20 de persoane. Printre cei care l au condus pe ultimul drum se numără şi cei cinci colegi de platou din serialul "Friends". Locul de veci al actorului este în cimitirul "Forest Lawn", aflat foarte aproape de studioul unde a filmat serialul. Multe alte vedete de la Hollywood sunt înmormântate acolo.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 21:22

Vezi și

Actorul Matthew Perry, care a murit sâmbătă la vârsta de 54 de ani, a fost înmormântat într-un cimitir din Los Angeles, în cadrul unei slujbe la care au participat rude și colegi de distribuție din serialul de succes din anii 1990 „Friends”, a relatat presa de showbiz, citând fotografii.

Matthew Perry a fost înmormântat

Cei îndurerați s-au adunat vineri la cimitirul Forest Lawn din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles, la mai puțin de un kilometru și jumătate de studioul Warner Brothers unde a fost filmat serialul. Acesta este, de asemenea, locul de odihnă veșnică a numeroase vedete de la Hollywood, printre care Michael Jackson, Lucille Ball și Elizabeth Taylor.

Matthew Perry, care l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul „Friends” din 1994 până în 2004, a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles, generând o imensă durere din partea fanilor și a colegilor celebri.

Cele cinci vedete supraviețuitoare ale serialului i-au adus luni un omagiu colegului lor de platou printr-un mesaj comun în care au deplâns moartea sa ca pe o „pierdere de neînțeles”. Mass-media, inclusiv TMZ și Page Six din New York Post, au relatat evenimentul de vineri, postând fotografii de la distanță și aeriene ale persoanelor prezente.

Toți cei cinci coprotagoniști din „Friends” - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer - au fost prezenți, potrivit TMZ. Page Six a spus că tatăl lui Perry, John Bennett Perry, și tatăl său vitreg, Keith Morrison, au fost, de asemenea, acolo. În total, au participat aproximativ 20 de persoane îmbrăcate în negru, care s-au adunat în jurul locului de înmormântare, a precizat TMZ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Adio, Matthew Perry! Imagini de la înmormântare: în haine de doliu, actorii din "Friends" şi-au condus pe ultimul drum colegul