Antena Meniu Search
x

Video Matthew Perry, Chandler din Friends, a lăsat în urmă un gol imens. De cât timp se afla sub apă, în jacuzzi, când a fost găsit fără suflare

După trei zile de la moartea actorului Matthew Perry, colegii din serialul Friends au transmis un mesaj comun fanilor din lumea întreagă în care îşi exprimă durerea imensă. Cei cinci prieteni rămaşi spun că sunt "total devastaţi" şi că îşi vor lua un timp de doliu pentru cel care le-a fost mai mult decât un coleg de platou

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 21:20

Vezi și

Moartea actorului Matthew Perry i-a lăsat fără cuvinte pe prietenii săi. După o tăcere deplină de câteva zile, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer au transmis un comunicat în care spun că încă "procesează" pierderea lui. 

Reacţia actorilor din Friends, după moartea lui Matthew Perry

"Suntem cu toţii total devastaţi de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi de platou. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar deocamdată ne vom lua un moment pentru a ţine doliu şi a procesa această pierdere uriaşă. În acest moment, gândurile şi dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii lui şi de toţi cei care l-au iubit din întreaga lume."

Moartea celui considerat unul dintre geniile comediei a provocat o avalanşă de omagii şi în mediul online. Creatorii serialului Prietenii tăi, Marta Kauffman şi David Crane, s-au alăturat şi ei celor care au spus că sunt şocaţi de moartea actorului şi profund întristaţi. 

Pe acelaşi subiect

Actriţa Maggie Wheeler, una dintre iubitele personajului Chandler, i-a adus un tribut emoţionant pe Instagram. Şi Morgan Fairchild, mama personajului Chandler Bing, s-a declarat devastată de vestea morţii lui. 

Printre artiştii celebri care au vorbit despre el se numără şi Selma Blair, Salma Hayek, cu care a jucat în comedia romantică "Graba strică treaba", dar şi cântăreţii Adele şi Charlie Puth. Aceştia au oprit concertele pentru a-l onora pe prietenul Chandler. 

Matthew Perry, găsit mort în jacuzzi

Matthew Perry a fost găsit fără suflare, sâmbătă, într-un jacuzzi din locuința sa din Los Angeles, aparent înecat. Cauza exactă a morţii nu este cunoscută deocamdată, însă, potrivit unui nou raport, actorul nu se afla în apă de foarte mult timp atunci când asistenta sa l-a descoperit şi a încercat să-l resusciteze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Matthew Perry, Chandler din Friends, a lăsat în urmă un gol imens. De cât timp se afla sub apă, în jacuzzi, când a fost găsit fără suflare