Antena Meniu Search
x

A murit James Caan, actorul cunoscut din filmul "Naşul". Starul avea 82 de ani

Actorul american James Caan, protagonistul unor filme precum The Godfather (Naşul) și Elf, a murit la vârsta de 82 de ani, relatează Sky News.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.07.2022, 21:06

James Caan
James Caan, actor - Profimedia Images

„Cu mare tristețe vă informăm despre decesul lui Jimmy, care a avut loc în seara de 6 iulie. Familia apreciază dragostea și condoleanțele sincere și vă cere să continuați să îi respectați intimitatea în aceste momente dificile”, a scris familia într-o postare pe Twitter.

Actorul a devenit faimos cu rolul din filmul "Naşul"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut în Bronx, el este cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca Santino "Sonny" Corleone în The Godfather (Nașul), dar a jucat și în Misery, Elf și Mickey Blue Eyes.

Pe acelaşi subiect

Sonny Corleone era fiul cel mare al lui Don Vito Corleone în cartea lui Mario Puzo și în filmul regizat de Francis Ford Coppola. Un personaj aprig la mânie, care avea să își găsească sfârșitul în confruntările dintre clanuri.

Marele lui succes a venit în 1972, când l-a jucat pe Sonny în The Godfather, rol care l-a văzut nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, precum și la Globul de Aur.

Caan a fost căsătorit de patru ori, cel mai recent cu Linda Stokes între 1995 și 2017. A avut cinci copii, dintre care unul, Scott, l-a urmat în lumea actoriei, apărând în Ocean's Eleven, Gone In 60 Seconds și Hawaii Five-0.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » A murit James Caan, actorul cunoscut din filmul "Naşul". Starul avea 82 de ani